@maryana5 Asa si eu, dar nu pentru 60 de ani ca o sa ajung la menopauza, eventual las mostenire fetelor mele (daca o sa am).
"Vedeti, mama.asa erau absorbantele pe vremea mea, nu porcariile astea din ziua de azi"
Asta e o stire pentru a atrage clientii, producatorii au inventat asta...deja fetele isi fac provizii, vanzarea creste deci, concluzia?
Pretenţii dom'le! Dacă tot refolosim obiectele alea timp de un an, oare nu vor să un ne spălăm acolo tot timp de un an?
Da cum a zis paramore decat sa folosesc tampeniile alea mai bine stau pe olita sora-mii sau folosesc peampers de la ea, cel mai bine
Sunt nebuni.ar trebui sa fie si ei, pentru o zi din alea nasoale, femei.sa vedem atunci ce ar mai spune.
Da! am auzit si eu. Ce bacterii? Ca peste tot sunt bacterii.Sunt dusi cu pluta? Nu isi dau seama ca iti bat joc de noi. Dracu sa ia! Mai ales ca suntem in floarea varstei. huuu.jos cu recipientele! bafta...si numai bine. fundita?
Ce prostie. Sper ca nu e adevarat:-|CUm adica si tampoanele sa ni le aleaga ei?CIne se cred si astia. Daca vor neaparat buretei le dam lor sa ii spele
Nu cred ca o sa ne scape de bacterii, daca nu e de unica folosinta. au impresia ca doar apa ne scapa de bacterii? mai bine iau absorbantu si il bag la masina de spalat, macar sa nu-mi bag mobila sau cum ziceai "recipiente". doamne fereste. nu cred ca e adevarat pana la urma nu are cum sa te oblige.
Eu ti-am mai zis:de cand ti-a venit ciclu, esti obsedata de acest lucru. E ciclu, nu cine stie ce ca sa-i dai atata importanta.Viata ta chiar se invarte doar in jurul menstruatiei?
Baaaaaaa imi raspund singura stiu de ce vor sa faca asta
ca sa cape de criza economicade aia daca le mai si refolosim! da am uitat un detaliu trebuie refolosite timp de 1 anasa ii duce pe ei mintea
E o prostie adica, sa stau si sa spal buretele ala cu manaDa si nu au cum sa ne oblige. Dar eu num fac griji am rezerve
Doamne... Nu mai pot de ras bah eu inca nu am ciclu dap nu e problema merg si cumpar 5 masini mariiii cu absorbante sa am in caz ca le schimba
Nu e adevarat! Nu se poate asa ceva! Tampoanele ne trebuiesc noua femeilor! Doamne fereste, aia au innebunit!
Sunt porcari stirile astea! Si ce bacterii? Din aer? Ai ma lasi! Noua(fetelor/femeilor) ne trebuiesc tampoane sau absorvante! Astia isi fac reclama sa ne lu-am provizi sa creasca banetu! Minciuni gogonate! Eu cred ca-s prostii! Rade si bunica mea daca aude stirea asta!
alina_3586 întreabă:
Julyly2089 întreabă: