As experimenta, sa vad daca pot sa am si eu 2-3 orgasme pe partida, cum au unele . Daca m-as trezi femeie, si inca sa am testosteron, pfoai, iti dai seama, mi-a pus Dumnezeu palma-n cap!
@lacrimi:si eu daca m-as trezi barbat, as face in asa fel sa am mai mult de 3 orgasme...vaiiii, ar fi prapad pe pamantm-as numi ursuliciul
@spiritul:ma descurc eu cumva, doar sunt vaccinata
@criticul:nu am avut cosmaruri, dar stateam si ma gandeam cum ar fi daca...
@auran:mie-mi spui, eu nu ma mai pot abtine, ma bucur ca reusesc cat de cat sa-i fac pe toti sa se destinda, mai ales ca e duminica
@auran:intotdeauna munca o uit, mie imi place sa fac lumea din jurul meu sa se simta bine.
M-as uita sa vad cat le am de mari si as apleca capul mai jos sa vad cat de ''stramta''
Raman insarcinatá. vreau sa vad cum este ai un suflet in tine .In rest, pentru nimic in lume nu vreau femeie :-&
Prima data m-as uita in oglinda sa vad daca e adevarat Apoi, m-as aseza in pat si nu m-as mai da jos pana nu revin fata
Nu m-as descurca in corpul unui barbat
Ursulica rspunsurile de aici sunt mai tari ca un banc, mi-au dat si lacrimile de ras...
Ursulica crec ca toti ne dorim ca cei din preajma noastra sa se simta bine numai, ca nu de fiecare data si reusim - tie iti iese...
Mobutu? Unde eşti? NUUUU! :-(( Ce e cu gaura aia? Nu se poate să fie adevărat! O să mă fluiere cocalarii! OMG, curge sânge din mine! Shit, I want my cock back!
Prima oara as avea un shoc ... poate m-as obisnui cu situatia, desi sunt slabe sanse
Oau, nu m-am gandit pana acum la asta.
Nu stiu, daca as fi un barbat care arata bine, m-as duce sa fac cuceriri
Prefer sa raman barbat si sa ma gandesc la tineiar is rosu la fata ursulikati-am zis eu pe rivat cum sta treaba
Hmm...suna bine! barbat pentru o zi! ))...Cred ca as face tot ce nu pot face find fata! Am vazut un film pe tema asta!
Ursulika, nasol... daca ai si erectie cand te trezesti asa, vezi sa te apesi tare pe ea cand mergi dimineata la toaleta sa nu te pisi pe perete
Sincer. m'as desface la slitz.sa vad cat de "dotata"sunt...
Si.as experimenta orice.
As fi in stare sa imi bag...[.] in cactus pentru senzatii tari
Pentru mine ar fi echivalentul "trezirii" dintr-o coma,... dupa foaaarteee multi ani (cazul unui american revenit in rand cu lumea dupa 18, sau 19 ani, in urma unui accident de masina), si, sincer, m-as sinucide.Pe bune! :-
Narfundo întreabă:
Julyly2089 întreabă: