Sunt zeul suprem al tuturor calitatilor, nici soarele nu rasare fara sa-mi vada abdomenul sculptat, soarele se invarte in jurul meu, sunt cel mai dotat baiat, sunt idolul femeilor, inteligenta mea e divina... toți sunteti sclavii mei.
Sunt cea mai grozava, amuzanta si draguta fata de pe categorie.
Raspunsurile mele ofera lumina tuturor si as merita sa fiu expert TPU.
Sunt un ciudat care nu are nimic in comun cu nimeni si toti il evida pentru ca e ciudat... + am freza naspa... (
Am pus modest in gilimele cu un motiv totusi cum a raspuns Suck e bine
Eu vorbeam serios...
Oww, muscati limba, ce ai zis nu e adevarat
Da'...
Imi place cum minti, continua ba nu, serios acum, doar atat? doar atata ''modestie'' ai?
Eu sunt o comoara pentru aceasta lume, fara mine nu ar mai exista frumusete si inteligenta... unii prin simplu fapt ca stau la 100 de m de mine devin si ei frumusei
De unde atata modestie pe capul tau mai copile. Binecuvantatear sa te binecuvanteze ))
Am inceput si nu ma mai pot opri
Mai continua, nu e problema
Hehe.
Raspunsul meu a fost mai bun.
Nu-mi pasa... esti inferioara mie muritoareo.
Exact. Sunt inferioara urateniei.
Sunt zeul suprem al tuturor calitatilor, nici soarele nu rasare fara sa-mi vada abdomenul sculptat, soarele se invarte in jurul meu, sunt cel mai dotat baiat, sunt idolul femeilor, inteligenta mea e divina... toți sunteti sclavii mei.
Cand m-am nascut, doctorii nu stiau unde sa ma puna fiindca eu deja mergeam in picioare, deja aveam dinti si chiar vorbeam.
Daca ar fi sa se dea un premiu pentru cea frumoasa fata, l-as lua cu brio fiindca nimeni nu poate concura cu mine.
Am IQ ul cel mai mare, Eistein plange cand ma vede.
Sii...Sa nu uitam de bunul meu simt al umorului, pe care nimeni nu il are.
Cat de narcisist si egoist a sunat asta .
))))
.
Imi e ciuda acum ca am dat deja funda
Nu-i nimic.
Eu nu raspund pentru funde, dar merci .
Cum sa zici ca esti cea mai frumoasa? Eu sunt cel mai frumos din lumea asta... eu nu merg eu levitez, retrage ce ai spus.
Aa... Si tu esti cea mai frumoasa?
Acum esti fata?
Oricum, dintre toti
* baieti, fete, ce-or fi*
tot eu iau premiul pentru frumusetea suprema.
Esti o mincinoasa... moooooriii!
Asa zice omul cand este infrant.
De fapt tu esti mincinosul... Sau... Mai degraba fricosul, iti e frica sa spui ca-s mai frumoasa ca tine.
DaciaRomania întreabă: