Fundul aleia, care de fapt era mana celei care facea poza. Amuzant In prima faza am vazut amanuntele majore, dar si detaliul ala. Oricum ochiul uman e un receptor exceptional si vedem destul de multe lucruri, pana in cele mai mici detalii.
in primul rand aparatul de foto, apoi upsss fundul fetei dar de fapt este mana fotografei... am stat un pic sa analizez poza inainte sa imi dau seama ca este mana fetei de fapt
Omg nici nu m-am prins ca e vorba de fund, doar dupa ce am citit raspunsurile voastre... of ca nu am spirit de observatie
)))) ce tare, fund de fata, nici macar nu mi=am mai pus intrebari mai departe sa vad daca e sau nu iluzie optica xD
Prima data, am vazut-o pe aia care se rimela in oglinda, si apoi "fundul" tipei, care de fapt era un brat. Interesanta, imagine. Mi-a luat cam multisor, sa descopar.
Fata care se machia si aparatul ...si bratul aleia care face poza seamana cu fundul aleia din spate
Fata fetei care e cel mai aproape, apoi aparatul foto. Intr-un tarziu...am vazut si eu "poponeata" care nu e poponeata interesanta iluzia