Adica sa va jegar. tu la ce te gandesti?
La nimic, pentru ca nu stiu la ce te referi
Jegar=?
Mincinos ce esti. A jegara= a flocosii
Sunt cea mai sincera persoana pe care o "cunosti"
Ce inseamna "a flocosi" = a jegara
Ok, ce inseamna "a jegara" = a flocosi
Istoria se repeta?
Ba, sa stii ca nu stiu de unde mi-a venit cuvantu' asta
Deci, am cautat pe net si mi l-a dat sub forma " a jigara" suna si mai stupid acum. L-am auzit la scoala.
Stii, atunci cant ti se pune pata pe o mata si o mangai de o gasesc toti dracii? E aia inseamna a "jegara" mai nou "a jigara" sau ma insel
Ok, ma poti "flocosi"
Muahaaaa OwO vino sa te smotocesc.
Ti-a dat depressa poza cu ea?
Da tati. Gelos?
Nu, mai degraba surprins.
De ce? adica, prima data nu a vrut, dar nu mi-a dat pe TPU. ^w^
Ia da-mi si tu poza. Te rog taaaatiiiii OwO
Nu dau poza cu mine. am mai facut prostia sa dau cuiva acum un an si avea impresia ca am luat poza de pe net asa ca am mi-am promis ca numai fac prostia orice ar fi , nu stiu de ce toti au impresia ca pe aici sunt numai baieti pitici slabi si cocosati .
cat despre "gelos" mai sus, nu am de ce sa fiu. o data ce nu dau poza cu mine nu am de ce sa ma supar ca altcineva nu da cu el/ea. totusi, mai mare surprinderea ar fi ca Doub sa dea poza cu ea la cineva, mai toti o roaga .
ps. plus de asta, eu nu dau poza cu mine mai ales la minore )))))))))).nu de alta, daca dispari si cauta politia in pc-ul tau si vad poza cu mine, ma fac astia pedo
1. Doub nu cred ca o sa dea poza, ai dreptate. Nici Sweety.
2. Eu nu postez pozele altora cine stie unde.
3. Calm, ca nu-ti salvam poza in PC, nu voiai sa o pun si ca poza pe Dekstop . ramanea pe la mesaje pe acolo. Si nu dispar, ai vazut tu draq mort?
Cine mai e si " Sweety"?
SweetGirl e de 1 an aici, nu o stii?
Tu crezi ca mie imi sare in ochi toata lumea? ce naiba
Ce om esti. Tati rau, cum sa nu stii cine e fata. Nu esti atent. Nu nu U_U
Sunt rau ca nu tin minte pe toti? ce logica mai este si asta. zi mersii ca imi amintesc de tine. daca nu puneai 100 de intrebari la ora cred ca te uitam, sunt sigur
La asta nu m-am gandit .
Numai ca eu nu pot fi acuzata de ce ai spus tu.
Ce tot zici acolo ca nu am inteles ce vrei sa spui
Tu ai spus ca de pateste ceva, ii gaseste politia poze cu tine in pc, iar ea are deja una cu mine.
Deci da.
Huoooo, ca nu la aia m-am referit
Pai fi mai explicita, uite ma la ea ca ma face sa ma dezbrac degeaba.
Imbraca-te naiba, ti-am spus ca am o imaginatie bogata, vrei sa intru in spital? Iar?
Nu-ti place fundul meu flocos? Hai flococeste-l)))))
Daca e flocos nuuuuu da nici asa. Bleach.
Vaiii....Ba da pervers mai esti! )
Auzi, hai la treaba! ))))
Tot eu? Ea vrea sa ma flococeasca.
Tu nu stii cum flocoseac eu O.O
)
Bine, bine! Mai vedem noi! )
Daca te pune dracu sa trimiti vreunuia te iau in coarne si a la cazanul cu smoala cu tine.
Nu dau mai poza, ce ai? Sunt om serios la capitolul asta
Perversiiiiii, ca eu nu ma gândeam la prostioare. Mai răutate, uite la ce-ti sta gândul.
La cum arata poza ta de obsedat, cred ca tu esti cel care o suge. Cocalar jegos -_-||
Scuze dar tu esti aia care a pus intrebarea asta perversa.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: