| pumba87 a întrebat:

Flash! Flash! Flash! Bine ati venit la stirile TPU T/A de la pranz si da,de acum in colo,in weekend vor fi si stiri la ora pranzului.Le multumim fanilor care au contribuit cu informatii si care vor contribui in continuare si fanilor care au pus intrebari, dar cei ce contribuie nu vor fi platiti.acum,raspunsurile la intrebarile fanilor:1.Inca nu stim exact care vor fi melodiile de pe albumul Impodobestebabybradul sau daca acesta va mai fi facut deoarece JB sau certat destul de urat pe motivul ca JB a refuzat sa se casatoreasca cu Fuego; 2.In legatura cu viitoarea doamna Mouse,nu se stie cine va fi,dar domnitele soricici din intreaga lume pot avea sanse daca au forme si buze naturale (lui Mickey Mouse nu-i plac fetele care au implanturi din plastic). Acum,stirile: Unicornul lui Alin e bortos,informatia ne-a fost transmisa de un fan al stirilor TPU T/A iar investigatorii nostri au aflat ca tatal este un unicorn campion de curse mondial care are viciul de a se imbata prin baruri! Recent s-a descoperit ca Elena Basescu vine de pe planeta saturn,locul nativ al mamei ei! Iar Fuego vrea sa se sinucida in urma scamdalului dintre el si JB! Flash! Flash! Flash!
Cam acestea au fost toate stirile pranzului, ne vedem la stirile serii.
P.S.: inca mai puteti contribui si voi la Stirile TPU T/A cu informatii sau puteti posta intrebarile voastre care si-ar putea gasi raspuns in urmatoarea rubrica.

Va pup!winking

6 răspunsuri:
| suităr a răspuns:

Flash x3! Asta nue tor, a inceput razboiul nutella-finetti! Va avea loc la un magazin de creme de ciocolata.Finetti este suparat ca Nutella l-a inlocuit.Dar mai au un inamic! Pe JB care inca plange dupa Fuego.Cei ce pierd razboiul vor ajunge in burta sa, si a unicornului gravid.Detalii...mainewinking

| Speed99 a răspuns:

Am citit primele 2 randuri si... am vomitat...

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Mai am o soricica. Cand e data concursului? Si uite o stire:
JB si Fuego s-au impacat in secret si se vor casatori de Paste in secret pe insula de plastic galben a lui JB unde intrarea e libera e pe Honolulu la ora 28:00. Porumbeii curcubeu vor veni calare pe inocorni zburatori colorsti in cacaniu in dungi roz.
Apropo, pot eu sa fac stirile serii TPU T/A? Adica sa te ajut.

| suităr a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Hei,abia am reusit eu sa fac una.

| StefaniaM a răspuns:

Ca la Kanal De! Esti Tare!

| BideuSeIntoarce a răspuns:

Tu chiar ai vrea sa citesc tot?