Pai dupa tine ce as putea spune... Hai pune creierasu' la contribution.
Hmm, creieraș...creieraș pe naiba.
Unde dracu sunt instrucțiunile de folosire?
Amuzant...mi s-a mai spus. Nu esti prima persoana. Nu te considera unic Sleepy.
Esti praf omule...
*oare ce-am făcut?*
Multe...
Eh.
Game over.
Ce pot sa spun, esti un pierzator.
Ce pot sa zic, esti un pierzator.
Am inteles nu trebuia s-o zici de 2 ori.
Măcar am câstigat altceva
N-o să înțelegi ce, relax.
Oricum, nici n-ai vrea.
Nici n-ai avea cum.
Hehe, o seara placută Zeynuleț.
Chiar si acum, tot asa o sa-mi spui? Sleepysor?
Da Zeynuleț!
http://i.imgur.com/RSbtbe3.jpg
Esti un Sleepy, Sleepysor, Sleepysic, Sleepysuc, Sleepytic si un, Sleep... aaam, aaaa, hm., nu mai am idei.
Daca zici ceva nebunesc si tare, iti dau funda.
Maine daca ploua, sper sa ninge!
Deajuns de crazy si tare chestia cu ninge?
ASA! Esti de-al meu! Woow!
Mie de ce nu dat funda?
Nu cerut tu...
Mda, ai fi putut face asta dacă nu ai fi murit. Da, mă ai murit, ai murit. Ai murit ar trebui să plângi. Dar iubitul tău a lins aspiratorul și ai fost transportat în ugerul Elenei Udrea și ai plecat la ziua Izabellei de mână cu panseluțele din făină și ai căpătat un cartof în lasagna din spaghette și de aceea ai față într-un triungi fără unghiuri din spaițul cometei.
Stai deci sa o luam mai usor ca mă doare capul...deci, asa, da, aha, gata. Ai dreptate. ASA e.
Thanks!
Sigur amicu'!
ASA nu bea, nu fmează și e devreme acasă. Bună alegere.
Pai da... Fata cuminte.
Nu știam că ești fată.
Nimeni nu stia pana acum cateva zile
Nu mai beau de un secol. M-am lăsat si de droguri...sunt aproape normala acum. Cred...
Ok,atunci cred ca tu esti mai mult nocturna de ai atata energie.Pe mine una, scrisul asta nonstop pe care l-am "faptuit" astazi m-a secat de toate puterile! )
Glumest? Azi am scris un proiect la fizica, vreo câteva pagini la proiectul altei fete + ce am scris pe TPU... Pfff, mă mir ca mai pot sta treaza.
Dad ascult The Gazette, am energie.
Si eu ascult halestorm si in this moment si tot degeaba, ma ustura ochii de parca sa toca ceapa...
Pe mine mă doare capul..auww!
Uite,nici sa scriu bine nu vad....sunt un copil asa batut de soarta.a, daaaa, pe mine ma doare si capul si spatele de simt ca mooor!
Mă doare gatul...maine la scoala sunt prff. Ne vaitam ca doua babe.
Eu oricum o sa fiu praf maine la scoala.Vineri la ora de franceza, a doua ora adica, am tras un pui de somn perfect. Poti sa ma crezi, poti sa nu, dar eu chiar am dormit si profa nici macar n-am bagat de seama
Eu stau ca o aeriana in banca si mă gândesc la anime. Parca as fi un zombi. Mi se întâmplă asta des. Vorbesc cu cineva si dupa mă uit fix la ceva si nu mai aud nu mai vad...cred ca o sa mă culc. Nani, in sfarsit. Parca as fi venita din Avganistan. zzzzZzzzZZZZZ
Asa sunt si eu si de multe ori profesorii zbiara la mine ca sa aud(mai stau si in ultima banca )...ok, noapte buna!
Noapte bunaa... zzzzZ
Venerabilul întreabă: