Ar fi foarte comozi cu un triunghi in fata dar numai cele 3 laturi, iar asemanarea cu o fata evident ar fi exclusa cu desavarsire: si din spate, dar mai ales din fata
Uite de aceea de cativa ani eu port numai boxeri. (Asta si pentru ca sunt mai COOL )
Daca as purta tanga as semana cu o fata? Oare sunt incomozi? Ce zici?
In primul rand vreau sa iti zic ca intrebarea este geniala Sublima, chiar . Incearca sa porti chiloti mai largi astfel circulatia sangelui prin "fesele tale simpatice de brotacel" va fi normala !
Toti chiloteii mei sunt larguti la inceput, pana cand intra la apa. Fac scufundari cam des :/
Ps: Ma bucur ca ti-a placut intrebarea mea
Deci acum nu imi pot scoate imaginea din minte )) esti genial, frate!
Nu ca mi-a "placut "intrebarea o adooor
Cumparati chiloti mai des, desi nu inteleg partea cu "scufundarile", nu ai slip pentru asa ceva? sau te refereai la altceva?
Nu, draga mea. Fac scufundari pentru ca sunt un brotacel zburator care mai si inoata uneori uit sa mai ies din apa din pacate, si chiloteii mei isi fac de cap. Iti mai spun ceva, dar ramane intre noi Chiloteii intrati la apa imi fac iritatii pe fundulet dar shhhtt... Nu mai spui la nimeni
Nu stiu de ce dracu cred ca ori esti un copil de vreo 8 ani care nu are ce face, ori ai peste 16-17 si ai un umor bine dezvoltat Unde faci scufundari brotacule? ca poate venim si noi astia de pe TPU
V-as chema sa facem scufundari impreuna, dar imi e rusine sa fiu vazut in chilotei. Plus ca am si ciorapei in picioruse, care ma cam incurca la inot dar nu ii dau jos ca imi plac prea mult.
Bine mai brotacel ) daca tot esti singur inoata fara chilotei
Julyly2089 întreabă: