Poti sa semnezi ori sa nu semnezi...sincera sa fiu n-am nevoie de comentarii.
Mi-am cerut scuze ca am postat la mai multe categorii. Nu e nimic amuzant, elevii de clasa a 8-a avem nevoie de semnarea petitiei.
Scuze neacceptate. Prea mulţi postează la categorii greşite în cât nu mai accept scuzele. Dar oricum, semnez.
Plăcerea mea. Şi ca să te fac mai mulţumită, eu am 4 id-uri de mess, ei bine o să trimit mesajul ăsta la toti din listă.
Ma pis. Adica jegosilor care habar-n-au romana sa le considere cacatul ala de varianta corecta. Daca esti prost, semneaza cat mai repede si semneaza si de mai multe ori. Deja se corecteaza tezele. Prosti sunteti, prosti veti ramane.
Cum am spus mai sus, nu aveam nevoie de comentarii de genul asta. Un "nu semnez" simplu era mai bun decat comentariul pe care l-ai scris.
Sigur eu sunt copilul fara viitor?
Adica voi, idiotii care nu sunteti in stare sa luati un 5, imi spuneti mie ca eu nu am viitor. Masoara-ti cuvintele.
Ai trei secunde sa recunosti ca esti un bou.
Uhh.
Sincer, la mine nu ar fi o problema... Daca nu-mi mai scade la compuneri iau 9, 4... Dar colegii mei au gresit si la celelalte exercitii si mi-ar parea rau daca ar lua sub noua.
De-abia astept sa vad ce nota vei lua.
Am spus ca ai trei secunde sa recunosti ca esti un bou. Ai stat un minut, nu pentru a recunoaste, ci pentru a dovedi.
Daca vrei, iti explic si de ce acea propozitie era subiectiva.
Din moment ce asculti Green Day, nu ii poti spune altei persoane emo.
Si eu ascult Green Day si nu sunt emo. Nici RuleZaiko nu cred ca este emo. Nu poti judeca niste persoane dupa muzica pe care o asculta. Si inceteaza cu jignirile la adresa persoanelor pe care nu le cunosti.
Eu l-am jutecat pe el? Uita-te mai bine la raspunsul la care am comentat.
("hipstar care ASCULTA emo-pipi")
Ce inseamna "asculta"?
Daca ma intalnesc cu un tip pe strada, il intreb cat fac 2 + 2, iar el imi spune ca fac 5, nu trebuie sa-l mai fi vazut inainte pentru a-mi da seama de ce capacitati mentale are el.
Inteleg ca au mai fost si unii mai breji care au gresit, insa sunt sigur ca majoritatea celor care au semnat sunt persoane ce au pus un raspuns intamplator, persoane care au fost puse sa semneze si au semnat ca Aikkox si cei care au spus ca "este dificultatea" este propozitia secundara. Probabil, au semnat si de mai multe ori.
Si tu tare destept mai esti, din moment ce cantecele din "Muzica mea" sunt de la Green Day, RHCP, Led Zeppelin si Aerosmith. Care dintre aceste formatii ti se pare de emo?
Da tu exemplu de formatii emo.
Spre deosebire de tine, eu injur corect gramatical si toate cuvintele folosite de mine se afla in DEX si...
"Căcatule, era mai bine să te spânzuri, copil fără viitor."
"Gandeste ce spui rahat cu ochi, hipstar patat, mai bine impusca-te!" - sunt un rapper prost. Da, stiu. EU sunt un rapper prost.
"oricum esti inutil" - ia baga scopul vietii tale.
E doar o varianta pe care ati busito aproape toti x_x.Nimic mai mult!
SVD întreabă:
DaciaRomania întreabă: