| MCRgurl a întrebat:

Fratilor am o problema mare.Ieri ma dadeam cu capul de perete linistit si a venit mama si m-a certat ca ma dau cu capul de perete.Voi credeti ca am facut ceva gresit de m-a certat? Va rog ajutati-ma ca vreau sa ma mai dau o data dar mi-e frica ca iar ma cearta mama. Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal că ai făcut ceva greşit mă, ce naiba. Tu nu te gândeşti la mama ta ce simte când tu te dai cu capul de pereţi? Gândeşte-te cât de mult suferă când ştie că va trebui să vopsească din nou pereţii... Şi să ştii că petele de sânge nu dispar uşor.

11 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Bine iti face mama ta! Meriti. Esti prost.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

De cand au boschetii pereti?

| Xtadelo a răspuns:

Da cat poti de tare, o sa te lase in pace cand va vedea ca nu are ce-ti face rolling on the floor

| Pastrama a răspuns:

Nuuuuuuuu...nu ai facut nimic gresit, dimpotriva da-te in continuare cu capul de pereti ca doar este ceva normal...

| Musique a răspuns:

Cred că ți-a rămas o bună parte din minte pe pereți.
Dă-te iar, poate o recuperezi.

| Pawesome a răspuns:

E invidioasa ca ea nu poate.

| Rooobi a răspuns:

Aratai si ei cat de distractiv e. Ia-o de cap si da-o si pe ea cu capu de pereti dupa o sa te lase cand vede ce misto e

| Andra_8863 a răspuns:

Nu ai facut un lucru rau de a face o gaura pentru capu tau in perete dar mama ta nu stie sa aprecieze lucrul acesta

| Elsiane a răspuns:

Nu mă nu, nu ai făcut ceva greșit! Continuă, ignor-o, ce știe ea :->.
P.S.: mama ta e rea pentru că pe ea nu a lăsat-o maică-sa să facă la fel.

| epurel a răspuns:

Du-te bă! tu ai pereţi? :O

| loveme000 a răspuns:

Doamneeeeeeeeeee. da du-te mai afara si da-te cu capul de asfat ce naiba. doar nu o sa strici peretii micatii. si asa ca drumurile noastre nu.s bune. da-tte cu capul de ele. sunt si bordurile misto sa stiiwinkingdistractie placutalaughing