Il stiu. Adevarul e ca, nu spuneti ca sunt misogina (exista termenul la feminin?), dar, in general, femeile chiar conduc mai prost. Se impacienteaza mai repede in situatii de criza, nu au habar de toate butonasele si furtunasele. Partea tehnica e in bucata masculina de creier. Desigur, exista si exceptii, in special la femeile mai orientate catre domeniul tehnic in general. Am o prietena iubitoare de motoare, care se mai si pricepe la ele, inclusiv sa dezmembreze si repare diverse piese. Dar majoritatea...
Am vazut demult videoclipul, zau nu mi-a venit sa rad de loc pentru ca este un pericol public pe sosele si m-am intrebat atunci cine i-a dat carnet acestei femei ca nu prea era baba. Sunt adepta parerii pe care a exprimat-o "psiholoaga" dar sa nu uitam ca si conducatorii auto- barbati mai au scapari cand sunt la volan si aici ma refer la cei foarte tineri.
Te umfla rasul intr-adevar, dar cand ma gandesc ca circulam pe aceleasi drumuri, iar eu am adesea si copiii in masina...
Romania tara tuturor posibilitatilor....vai de tara noastra ...ne-am facut cu ea de ras
Intr-adevar, cele mai multe femei au probleme cu parcarea. Pe goolge cautand "women car parking" vei gasi zeci de astfel de filmulete.
Insa nu prea e vina lor ca nu pot sa parcheze. Toata treaba vine din lipsa unor hormoni din creier ce tin de orientarea spatiala.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4202199.stm
O posibila explicatie de natura antropologica ar fi ca in vremurile indepartate femeile stateau in pestera avand grija de copii iar barbatii plecau in padure la vanatoare sa asigure masa zilnica. In acest mod barbatii si-au dezvoltat mai bine abilitatile de orientare in spatiu;)
Stiu videoclipul, se vede ca nu pre-a le are, este de ceva timp pe youtube, si eu am ramas casca cat a durat sa faca manevra
Daca nu ar fi comentariile celui care a inregistrat, nu ar mai avea acelasi efect.
Cine naiba eu fi dat astia carnetu?
e de rasu lumii.
poate o fi furat masina de la fisu
De fapt nu stiu daca sa rid sau sa ma ingrozesc. Nu este singura si mai mult, iese pe sosea. Si nici macar nu stii ca trebuie sa te feresti TU de EA. Am mai spus acum ceva vreme, ca cel mai sigur pe soselele noastre, este sa circului cu tancu'. Pentru ca esti tu atent dar dau altii peste tine.
Am mai vazut una. O masina parcata in mijlocul strazii. Nu mai trece nimeni de ea.
http://www.youtube.com/watch?v=7-MfD4swO-M&feature=related
rockelle75 întreabă:
DaciaRomania întreabă: