Las' că-i bine să fie mai puţine :-J Eu m-am săturat de întrebările tâmpite care le-mping în jos şi pe alea mai ok -__- Zic "mai ok" pentru că una cu adevărat bună n-am mai văzut de când era bunica fată şi nici nu-mi fac speranţe c-o să apară vreuna
Dacă a venit sezonul răcelilor, ce? Unde vrei să posteze, la T/A? După ce că îi faceţi de tot rahatu', vă şi bateţi joc de ei. Las', că postează bine acolo!
Gasim remedii pentru toate bolile din lume, transformam pe toata lumea in superoameni si le intarim sistemul imunitar, facem sa nu mai existe boli pe lume si gata, desigur n-o sa putem scapa niciodata de cea mai mare boala, prostia.
Mda. E bun la ceva.
Decât să-i văd pe toți disperații cu întrebările lor stupide gen :
"Unde mie guma?", "Merg la baie.Vii cu mine? ", "Ce caută pixul tău la mine în pat? ".și mai sunt multe întrebări din astea care ar trebui mutate la timp liber.
Amuzante?! Nici măcar n-am zâmbit vreodată la una.
Ce vrei si tu, a innebunit lumea cu JB asa ca au nevoie de tratament, cand o sa isi revina, o sa-si revina in fire si TPU, nu-ti fa griji
La ce invazie de useri noi este, nu cred ca o sa ne mai revenim nici cand o paste calul gaina.
Nimic! Ce conteaza? E doar o categorie de pe TPU! De aia nu poti dormi tu noaptea linistit ca Sanatate are mai multe intrebari?
...am trait sa o vad si pe asta!
Nu, ma bate stresul...la propriu.
Julyly2089 întreabă: