Anda draga, imparte la toti cate un afis , si ai rezolvat problema. Un prost nu te poate enerva nici o data
Surioara mie nu-mi este greu sa te strig Anda, dar daca incerc sa te strig de aici din Suedia, in loc de Anda se intelege Anca(in suedeza inseamna "rata"), ma vor arunca astia cu prastia de aici si voi ajunge direct la tine sa-ti soptesc la ureche numele
Bună.
Dar tu în ce colectiv ai dat?
Le mai explici o dată că pe tine te cheamă Anda și nu dorești să fii strigată altfel pentru că nu vei răspunde.
Pa, pa.
Slava cerului ca nu te cheama Inna! Iti dai seama... sa stai sa le faci observatii mereu: I-n-n-a...
Incuiatii, incuiati raman. Pai cati de Stupid nu mi-am luat eu pe acest site de la ei!
sunt incuiati. pronunta-le si tu numele putin gresit sa vezi cum o sa faca
apropo, te-ai obisnuit repede cu munca?
Am incercat asa da urla in toata fabrica dupa mine aaaaaaaaaaaaaaaaaa! vieni quaaaaaa
am patit si eu ca inna, o ma gaaaaa, innnnnnnnnnna
@Dolanescu din fericire dala cat eram de desamagita acum ma simt bine si ma descurc, ma cheama si pentru ore suplimenare
deci sunt harnica
Si pe mine ma strigau pe numele de familie (asta era la scoala). "puuuuuuiiiiuuuuleee da-mi si mie tema!" le mai raspundea draq.asa s-au obisnuit si-mi ziceau cum vroiam eu. si asa se alegeau cu o tema care era si cea in varianta gresita (din motive proprii si personale faceam doua teme: una corecta numai pentru mine si una gresita pentru incuiati)
Vrei sa ii faci sa iti pronunte numele corect? Cateva solutii:
1.Cand vezi ca vine cineva sa vorbeasca cu tine, scoti o foita pe care scrie:Anda A-N-D-A
2.Inainte de a incepe orele de duci la fiecare si spui:Oameni buni, retineti, MA CHEAMA ANDA.
3. Ori ei isi bat joc de numele tau si vor doar sa te enerveze.Cand nu te striga corect tu nu raspunzi ca sa stie ca nu este acela numele tau.
Funda?
Stiu cum e.
Sa vezi cum imi zic profesorii numele de familie.
Numele meu nu contine diacritice, dar ei tot continua sa le spuna, pe motiv ca acum nu se mai scriu(mare prostie) si nu stiu sigur cu se citeste.
Si le-am explicat de n ori.
Imediat sunt 2 luni de cand a inceput scoala si inca n-au retinut.
Eh, ii inteleg.
Si am o prietena pe acre o cheama Estera, majoritatea o striga Estela, eu i-am zis si Elisabeta odata(in gluma).
Numele ei de familie nici nu-l mai zic
Incearca cu un tatuaj pe frunte poate-poate...si pe mine m-au tot botezat, si totusi, de la raluca la monica e cale luuunga
Asa e si in spania... la vali zis " bali" la cosmin zic " hosmin" sau "hosbi"... is cam tampiti
Le atragi atentia asupra numelui tau, daca nu inteleg inseamna ca sunt analfabeti, asta e cel mai probabil!
Poti sa-ti faci un tricou (sau bluza ca e toamna) personalizat cu numele tau pe care sa-l porti la serviciu
Artemisia întreabă:
Julyly2089 întreabă: