Gramada cere varf
Fantana
astea sunt preferatele mele :* In caz ca nu stii cum se joaca da-mi mesaj ca e mult de scris si nu are rost sa iti spun daca stii
Funda?
Mima - cred ca nu mai trebuie detaliat prea mult Se poate juca si in echipa de 2, 3.Se alege o "tema" ( un personaj, un obiect etc) ceilalti trebuie sa ghiceasca, aceasta dupa ce ai scris pe o foaie inainte ceea ce mimezi ca la sfarsit sa se compare Fiecare are timp de 5 min de prezentare. Alt joc de grup, "poezia caleidoscop" fiecare scrie un vers, ori mai multe cu ori fara legatura intre ele. Se citesc apoi doar cate un vers ( ori un cuvant, depinde cati participanti la joc sunt!) Va iesi cu siguranta ceva haios Carti de joc pe pedepse gen: cine pierde, i se va da sa scrie cu "fundu'' imaginar pe un perete. cifre ori litere ori cuvant intreg ( pare banal, dar te asigur ca va starni rasul!) Telefonul fara fir - acesta cred ca nu necesita descrierea, fiind destul de cunoscut ca si procedeu. Daca aveti de unde descarca programul cu cele aferente ( microfon, boxe), un... KARRAOCHE antreneaza cu siguranta o atmosfera; puteti sa improvizati un joc de lumini cu instalatia de pom, aceasta ca tot suntem in pragul sarbatorilor de iarna. Urez distractie placuta si La Multi Ani gasca!
Pai adevaru sau provocare doar ca vei pune provocari de curaj! De exemplu daca iti este coleg/a pers respectiva ii spui/Luni intr-o ora care vrei tuh ii spui profului/profei/Imi dati voie pana la baie? Fac pipi sh chestii din astea banale dar sg o sa va faca sa radeti
Si respectiv sau respectiva! Pentru mai multe detlaii trimite-mi mesaj pe privat este cam multisor de scris...
Julyly2089 întreabă: