Piatra mea face nisip, cainele meu flotari si pisica inexistenta nu exista.
Luna mai își cere gluma înapoi, dar...
https://www.youtube.com/watch?v=-qT55h3D7JQ
Ce noroc pe tine ale mele nu imi dau asa ceva vaca imi da bere, calul imi da rom(cu un R, nu 2) pesica imi da homar cainele fripturi cocosul imi da iaurt/lapte/ciocolata/si alte dulcuri iar soarecele imi da banii! dar tot nu am o gaina care face oua kinder, ale mele fac oua normale
!
Pun intrebari legate de oua kinder pe TPU
Si te-ai imbogatit? Sunt destul de scumpe
Vaca- ciucalata milka, calul-asculta salam, porcul plange la telenovele, cainele mananca seminte bea bere si injura la meci, pisica sta cu mamaie in fata portii cu tatele si barfeste, capra- face bine si mananca miere si unii oameni fac prostie P.S iti aduc si tie milka daca imi dai jocariile de la oua
Vaca- ciucalata milka, calul-asculta salam, porcul plange la telenovele, cainele mananca seminte bea bere si injura la meci, pisica sta cu mamaie in fata portii cu tatele si barfeste, capra- face bine si mananca miere si unii oameni fac prostie P.S iti aduc si tie milka daca imi dai jucariile de la oua
Pai bunicu meu a scapat inelu de aur in mancarea scroafei care era gravida si cand a nascut a nascut purcelusi de aur; o povestea asta e adevarata pentru ca este inventata de mine.
Venerabilul întreabă: