Te uiti la fundul baietilor?
Kinda
).
Ok.Hai acum sa vedem cat va tine :
http://www.y8.com/games/zombie_apocalypse_quiz
Nimeni nu va supraviețui, desi oarecum toți o sa supraviețuim E greu să-ți explic
Da chiar ca desi esti zombie practic pari viu da nu esti viu da tot supravietuiesti pana te alegi cu capul decapitat
Ba depress asta e omul din poza ta de profil zombie
https://www.google.ro/......ps?/search
Da' Coranul se poate incadra la T/A?
Nu stiu. Nu ma intereseaza.
Nu-mi place .
Il vreau pe R din Warm Bodies.
De ce nu te intereseaza? poate nici pe Copac nu l-a interesat daca se incadreaza o discutie despre Biblie la T/A, nu?
Dracu stie cei in mintea ta stai nici dracu nu stie pentru ca eu nu stiu deci nici dracu nu stie si de ce vorbesc despre mine la persoana a 3(eu sunt dracu daca nu te-ai prins)
Ca nu ma intereseaza, pur si simplu.
De ce as da importanta lucrurilor de care nu-mi pasa?
Pentru Copacel daca voia neaparat sa spuna ceva despre Biblie exista o categorie speciala chemata " Religie".
Nici eu nu stiu ce e in mintea mea, deci e okay.
Daca era despre Coran(sau alte carti sfinte) nu te deranja sunt sigur.
Si parerea mea atat timp ca a zis ceva amuzant, a pus intrebarea unde trebuie, plus ca are tot dreptul.
Are tot dreptul, nimic de zis.
Dar si eu am tot dreptul sa comentez atata timp cat am "raspunde" acolo.
Am zis eu ceva? bineinteles ca ai dreptul sa o faci, ideea e ca tu nu stiu daca ai zis, dar cel putin ai sugerat ca intreabarea lui nu-si are locul aici, insa eu n-am zis niciodata ca ar trebui sau n-ar trebui sa "raspunzi" tu, asta era ideea.
Nu, nu ca nu isi are locul, dar nu e bine sa razi de lucruri pe care pe altii ii supara. Gluma gluma, dar pana la o anumita limita.
Si nu am insinuat ca si cand tu ai insinuat ca nu ar trebui sa raspund.
"Nu, nu ca nu isi are locul, dar nu e okay sa razi de lucruri pe care pe altii ii supara. Gluma gluma, dar pana la o anumita limita." -Ca sa-ti raspund la asta, zi-mi te rog, daca era despre Coran, era ok?
"Si nu am insinuat ca si cand tu ai insinuat ca nu ar trebui sa raspund." -Nu, dar intr-un fel ai "contracarat" cu chestia asta.
Nu stiu.Probabil ca nu.
Sa te legi de religia altuia e cam urat.
Nu, chiar nu.
Am spus-o fara sa gandesc de 2 ori.
Ma refeream doar la dreptul de a raspunde.
Nu m-am gandit la un apropo sau ceva.
"Nu stiu.Probabil ca nu.
Sa te legi de religia altuia e cam urat." -
"Nu, chiar nu.
Am spus-o fara sa gandesc de 2 ori.
Ma refeream doar la dreptul de a raspunde.
Nu m-am gandit la un apropo sau ceva." -Am inteles, greseala mea atunci.
Ma pot apara si singura. O am pe Zombisor, ii conduce ea, sau ma machez in zombi, sau, ma primiti si pe mine? Nu, lasa ca ma descurc eu.
Sa vorbim cu zombalau si poate te primim
Da? faceti voi asta pentru mine? O.O
Pai ne trebuie o momeala din cand in cand s-o pun in carlig cand merg la pescuit cu viermusul nu tine si eu vreau sa prind somn si ala musca bine la rame albe
Stii ceva, cu prima ocazie, te dau la zombi. si asa, eu nu am inima, sunt moarta deja, ma regenerez, tu nu. Copac PROST.
Eu sau tu
Tu=copac prost. alte neclaritati? Auzi ma, cum ai zis ca te cheama?
Ghergel întreabă:
DaciaRomania întreabă: