| Tigrilă a întrebat:

Gata! Eu nu mai pot cu astia, de cat sa mai citesc un raspuns sau intrebare dupa triva-amuzante mai bine imi trag un glont in cap, nu mai pot sa vad raspunsuri de la copii de maxim 14 ani gen "se uita pe pereti ironic razand la monitor"? ce vi se pare asa cool sa postati un comic vai de mama lui fumat,
deci ma uit pe trivia si vad intrebari doar de a lui @tudor(cu multi r la sfarsit), mufla(ce cool e baiatul/fata asta cand da ia raspunsuri ironice cinice si mai grav crede ca si amuzante)
In concluzie dragi copii de 12-13 ani(stiu ca o sa spuneti, da eu am 14 ani )la fel sunteti toti niste wanna be si nu mai pot cu astia divele si preoti din aceasta categorie copii fustrati plini de sine,
Cum sa mai ma binedispuna aceast site cand 9/10 intrebari sunt legate de un comic sau cine mama drequ e justin bieber?
Atat.

12 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Draga mea, dar de ce cauti raspunsuri/intrebari pe trivia? Cauta pe arta & cultura sau pe stiinta & filosofie. Acolo, poate, te vei simmti mai satiscafuta dpdv intelectual laughing

| GenetiX a răspuns:

Totusi, nu ar fi rau un CNP interpretabil pe TPU la Inregistrare. Nu ar face ravagii dar oricum.

| Enigmă a răspuns:

Omg.
Si ce ne zici noua?
Trage-ti frate un glont in cap [eu te sustin] si da-ne pace.
Si dc pui intrebarea asta aici? raised eyebrows
Muta-te.
Nu te tine nimic pe TPU.
Miscate cum bine a zis si @noktambul la stiina/filosofie.

Atat.
aa si era sa uit.
*se uita pe pereti ironic razand la monitor*

| Barbă a răspuns:

Mufla e tare tongue
tu esti prost.
sa sugi o ceapa!

P.S.:de asta e trivia/amuzante copil castrat! devil

Răspuns utilizator avertizat
| Comeandtellmesomething a răspuns:

*se uita ironic la monitor*
De asta se numeste "trivia/amuzante" ca sa mai radem si tot ce e scris aici e luat in gluma (cum e si postarea ta), asa ne binedispunem, si in legatura cu raspunsurile noi tratam o intrebare "buna" cu raspunsuri "bune".Si doar pentru ca dam raspunsuri dinalea nu inseamna ca avem 14 ani.Si cine esti tu sa ne critici? Nu-ti place, nu mai sta!
Pa, pa

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

@Barbă

Exact! Copil castrat[tigrila nu tulaughing]

huuuuu mergi laadolescenti afaceri filmerelatii, ce vrei ai mult de aleswinking

Atat

a sa nu uit:
*se uita pe pereti ironic razand la monitor*

| Tigrilă explică:

La ce sa ma astept de la niste copii fustrati chatterbox
fata de voi eu am parte de mai mult pussy haahaha asa ca copil castrat sa il faci pe tactu sau inca te mai rogi de mamicuta sa iti dea voie sa iti pierzi virginitatea oh go on jenibil

| Astaeparereamea a răspuns:

da, ai f mare dreptate kiss

| NOBODY a răspuns:

@Tigrilă
ai uitat sa pomenesti de iustinel