May ingeras nu il merita E prea urat pentru o fata ca eaLasa ingeras ca o sa iti gases eu unul
Nu sunt rautacios. Poate nu ai observat la ce categorie este bagata intrebarea. Am zis sa mai radem si noi putin.
Hai mai. tu faci glume sau ce?.la ce urat e ala.nu cred ca l-ar vrea cineva. oricum multumesc pentru ca te-ai apucat sa mi-l cauti.cred ca te-ai chinuit mult ca asa "frumusete" mai rar gasesti... ce sa zic...chin mare pe capu tau.cred ca nu ai avut ce face de te-ai apucat sa cauti pe Fat Frumos al meu. da' sa stii ca el e numai pentru mine.cand il gasesc nu vi-l arat.il pstrez numai pentru mine
@skumplika.ehe.da' de cand imi cunosti tu gusturile
@JustMeFlory. exact. unu mai urat nu gaseai mai?
@mumoasa.mersi pentru sustinere.dee.acu' nu am decat sa-l astept pe al tau.sa speram ca nu-i asa "frumos" ca asta
@dulceata.lasa sa ma vezi pe mine cand oi fii rautacioasa cu el
Hai mai..tu faci glume sau ce?..la ce urat e ala..nu cred ca l-ar vrea cineva..oricum multumesc ptr ca te-ai apucat sa mi-l cauti..cred ca te-ai chinuit mult ca asa "frumusete" mai rar gasesti...ce sa zic...chin mare pe capu tau..cred ca nu ai avut ce face de te-ai apucat sa cauti pe Fat Frumos al meu..da' sa stii ca el e numai pentru mine..cand il gasesc nu vi-l arat..il pstrez numai pentru mine
@skumplika..ehe..da' de cand imi cunosti tu gusturile
@JustMeFlory..exact..unu mai urat nu gaseai mai?
@mumoasa..mersi ptr sustinere..dee..acu' nu am decat sa-l astept pe al tau..sa speram ca nu-i asa "frumos" ca asta
@dulceata..lasa sa ma vezi pe mine cand oi fii rautacioasa cu el
@ingeras nu-i nevoie sa fii supy pe el...doar incerca sa te ajute... daca nu a reusit asta e... poate ca lui i se parea frumos.; 0
Julyly2089 întreabă: