Eu eu eu vreau sa mi gasesc perechea.sunt fata(evident) si vreau sa fie de la T/a daca nu i place T/A nu ma intereseaza
Insist, cuplează-mă și pe mine, chiar sunt curioasă.
Love-fată și da, de la T/A.
Vreau sa ma cuplezi cu tipa aia, LumeaInTeiDe, e sexy, e frumoasa, e tare, doar ca nu-mi plac bannere-le ei de cur-cubee la avatar. Deci, facem afacrerea?
Mai nu stiu ce sa zic mie imi plac bannerele astea...mai vedem noi daca imi gaseti o poza mai misto ca astea, sunt a ta
Http://forum.grasscity.com/photopost/data/500/miss-pedobear.jpg O sa fii la fel ca mine!
lol...nu-mi plac ursii, fac pe covor ಠ_ಠ
Nu e adevarat, ursuletii fac pe covor, nu ursii!
Hey...am gasit pe cineva.eu zic ca te-ai potrivi cu LoVeDoGs http://www.TPU.ro/utilizator/hvym si el crede la fel? :> :> ce zici?
Heih
hai te rog zi-mi
O sa iti zic...stai ca i-am trimis si mesaj, si asteapta sa imi raspunda... daca nu, vezi cu LoL, e foarte de treaba si v-ati potrivi
Bine zi-mi cand raspunde
Nee e prea canin, proaspat pe TPU, nu e amuzant, are 10 ani. sa mai continui?
Hey,te-am cuplat deja cu crazykitty sau cum o chema... felicitari si casa de piatra!
Pe mine?
Dada felicitari
Mersi
Ok fac ce pot
Ţopăilă mi-a zis ca vrea sa fie cu tine... felicitari!
Nu zau imi place stilu tau.mai vb prin mesaje
Nu,merci!
Mi-am gasit sufletul pereche si singur si acum nu mai am nevoie.
Sta stai.esti fata sa inteleg?` bine, stai numai sa vezi dar nu puteai sa il intrebi direct? /: imi faceai munca mai usoara dar lasa ca te cuplez eu
Da tipu nu exista citeste clar ce am scris : " te ajut sa iti gasesti perechea de pe TPU" so, sorry
Sunt fată, vreau să fie de la T/A, destept frumos simpatic inalt scund slabut dar sa aiba si muschi, ochii sa fie albastri, ba nu verzi, ba nu grii ...no ai priceput?
Mdah.oh,merci ca ti-ai ales deja pe cineva mi-ai facut munca mai usoara
Mah sau zi-mi cu kine ma potrivesc pe TPU si vreau sa fie de la T/A si sa fie fata si sa fie cat de cat cu animalele!
Hm...deja am inceput sa te cuplez cu crazykitty...adica,stiu macar ca i-am trimis un mesaj, da daca refuza, am vazut acum 10 minute o tipa era tot cu dogs
Pai vezi si tu daca nu vreau crazykitty vezi cu aia dar cum o cheama?
Lol...pai uita-te frate cate singurele sunt pe aici...alege-ti una, imi zici si te cuplez eu
Julyly2089 întreabă: