Nu stiu care va muri dintre noi in acea intensitate a momentului.
O pun pe dydy sa semneze contractul de abstinenta pana la majorat cand mi se va oferi mie
Vorbesc serios acum! Vrei sa mori? Am metodele mele prin care te pot omora... Cum preferi? Foarte dureros sau mortal de dureros?
Deci tu astepti 6 ani, in loc sa iei una apropiata de varsta ta.
Ba deci respectu meu, asta numesc eu iubire devotata. Mana la moarte.
=|>>
Nu semnez nimic! Mai ales dupa ce am aflat ce ganduri malefice ai pentru mine!
Vei semna.am multe de oferit...am o casa, o masina de spalat unde-mi vei spala rufele, o bucatarie echipata cu toate aparatele pentru a imi face sa mananc.si un pat mare pentru a iti rasplati micile servicii!
Eu nu i-as zice iubire... Eu i-as zice "nevoie zilnica de ***" Acum pe bune! Chiar vrea sa moara?!?!?!?!?!
Https://www.youtube.com/watch?v=Bp8vlxw0xxc
cu dedicatie pentru tine, dydyalle vtm!
Nu ma cunosti deloc din cate vad eu... Urasc manelele.
Nu mersi! Nu sunt asa de proasta! Adica... Pana la urma, eu nu as face asa ceva... Poate doar cu cineva pe care iubesc! Dar de ce iti dau eu tie explicatii? Gaseste-ti una de varsta ta! App, asa. de conversatie. Cati ani ai?
DydyAlle întreabă "Gata timpul! Suck se intoarce! Acum am sa vad cum e cu el pe categorie. O.O
O rugaminte: Incearca sa nu ma bagi in seama daca te ranesc! sad straight face" Foarte tare intrebarea, cu ce te pot ajuta
Si eu care ma gandeam ca te-ai calmat
*Sa-i dea careva un tranchilizant*
Chiar am vazut cateva raspunsuri date de tine... unele chiar perverse asa ca nu mai face pe inocenta, ai vazut mai multe filme p0rno decat majoritatea dintre noi, capul tau merge intr-o singura directie.
P.S: Mi-a fost dor de tine.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: