Lasa. ca toate fetele de la T/A se uita dupa tine (aproape toate). la ce mai ai nevoie de tate,?
In primul rand exista o categorie pentru asta si asta e daca nu iti cresc tateleget a life
Prindete de sfarcuri si rasucesteti-le tare tare...sa vezi cum incep sa creasca. Faci asta in fiecare zi
Pune-ti niste silicoane.La noi e in sat,un doctor, Yevgheni ii zice, face niste operatii de marire dupa un jinars...doamne feri!
Dacă reuşeşti să îţi atingi o ţâţă cu limba, ai şanse mari ca ele să îţi crească.
Deci ai nevoie neapărată de un control la ginecolog.
Poate au apărul neşte probleme la creşterea hormonoizilor corporali şi. bla bla
* filozoafă mode off *
ai auzit de ciorapi în bluză sau de sutien cu push-up? nimeni nu-şi va da seama.
@Șosetuță nu stiu de tine, dar marea majoritate.
Mda. nu dau detalii. (nici eu )
Umfla-le cu pompa, scurt si de efect.Eu am vazut asta la un tip si toti poponarii il fluierau pe strada.
Lasa ca o sa gasesti si fete care se uita la caracter, nu doar la tate . Sau incearca sa faci ce ti-a zis @Îîîî.
Nu-i nimic. Știu cum e, te înțeleg.
Mie încă nu mi-a crescut penis.
Cât să mai aștept, doamne, câââââât?
N-o să mă mia placă niciun tip de pe tpuuuuuuu!
Ah, wait, pe mine nici nu mă place niciunul.Mi s-a luat o piatră de pe inimă. Forever alone!
*trollface*
*nu nu nu stai acasa.umorule stai dracu acasa.* scuze eu i-am zis sa stea acasa el nu nu.
pai...ia niste carlige si leaga de ele o sfoara puternica.agata-ti carligele de sfarcuri si leaga capatul sforii de o masina.zi i nu-i prieten sa mearga cu 200/h sa vezi dupa aia ca o sa ai tatele asa :
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Stai linistit, toate fetele se uita dupa tine, seby, chiar si eu *trollface*
Julyly2089 întreabă: