Ai pus mai multe cred
Ce am zis ai acolo și va apărea. Ce voi mai zice e că nu știu ce se oftică unii că mi-am făcut acest cont și îi arde așa mult de persoana mea. Adică treaba mea ce fac. Le convine bine, nu, asta e.
Ai dreptate, Dar te rog ramaii pentru mine
Contul ăsta oricum îl șterg. Eu m-am referit la contul ăsta, și era logic că trebuia să îl șterg că oricum mă puneau adminii în viitorul apropiat.
Cât despre contul celălalt, voi mai rămâne că altfel pe cine va mai critica și bârfi Madara și Airăn? Sunt un entrainment pentru unii și nu pot să îi dezamăgesc.
Inca odata TU esti ff importan pentru mine, nici nu stii cat rau mi-a fost ca ne-ai parasit
Tu m-ai invatat capul sus si nu pune la suflet ok?*
Nu am părăsit pe nimeni. Aia a fost o pauză la care am renunțat cu ocazia vacanței când am avut mai mult timp liber și am hotărât să îmi fac acest cont. Însă unii înțeleg alte lucruri.
Ce să pun mă la suflet. Tu pui la suflet dacă un aurolac de pe stradă te înjură?
Sincer cam da...pentru ca eu incerc sa fiu pe placul tuturor...
Nu faci bine. Adică din punctul meu de vedere nu e bine să încerci prea din greu. Fii tu însăți mereu.
Păi nu vezi mă? Parcă le-am babardit mamele că nu le-am spus cine sunt până acum Eu is GreyN.
Ce dor mi-a fost de asta.Ok si daca sunt asa cum sunt eu, si nu ma accepta nimeni?
GreyN e nou.
Hey,tu ce mai faci?
da, te rog frumosss sa ramai pe aici sa am pe cine barfi in continuare
nu stiu c m-as face fara tine, iubi
Te acceptă cineva, sigur.
Sunt omul cu 1000 de măști.
Crezi tu?
Ești ultima persoană(asta dacă începem cu coada) pe care aș putea să o dezamăgesc...
Da.
:3Suck eu doar nu vreau sa plece Greyn atat tot, si da ai dreptate eu nu sunt asa, dar tot m-am prefacut ca sunt asa si m-am obisnuit cu asta intelegi?
Iti Multumesc
Și cu alt cont. GreyN e alt cont. Că la nume își dau seama...
Bag în seamă. Dar îi bag în seamă pe cei care mă apreciază.
Ok Suck de acum o sa fiu asa cum sunt eu sa vedem daca ma mai place cineva...
Știi care e faza...Nu îmi place să adopt alt stil. Acum se prinde unul, altul, asta e. Nu mi-e neapărat. Dar uite ce circ s-a creeat acum
Sau poate mi-am schimbat stilul dar pe ale n conturi...
Nu vei stii niciodată
Oricum stilul de pe ăsta și GreyN sunt originalele.
Ooo nebunule, intri in combinati?
dar sunt fata
Hep... Atunci scuza-ma, schimbam doar genul si o sa fie bine.
Venerabilul întreabă: