| ViezurE a întrebat:

H vs E partea 2 http://i.imgur.com/Z82gM.png e scurtă dar aveam nevoie de useri...Scrieţi aici dacă vreţi.

31 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cat de disperati sunt unii frate... daca vrei sa ma pui bine, dar ...pe bune, unii dintre voi chiar sunteti disperati

| Bogdanux a răspuns:

Va urina?

| Bya132 a răspuns:

Eu zic să îi alegi pe cei mai haioşi. Cum ar fi: mhn24, Cretaker, Muflă, ciac, Bogdanux. and more

| DaVà a răspuns:

Deci costat ca sunt plecat cu capu`...mi se pare mie sau 99% vor sa apara in comic.Ce slobi e asa interesant sa apari intr-un comic?

| LoL a răspuns:

Daca vrei sa ma pui...

| Pralină a răspuns:

Bine, nu vad ce poate fi asa de interesant sa apari intr-un comic[pot sa mentionez ca in sfarsit e unul bine facut]

| PotcaPădurii a răspuns:

Subsemnatul IAmTheSpider doresc sa fiu si eu prezenta in acest comic. (ora de tehnologie... ce face din om)

| Pawesome a răspuns (pentru PotcaPădurii):

SI la mine la fel

| lalalalallll a răspuns:

Eu vreau dar știu că nu o să mă pui.

| MâţulMov a răspuns:

Nu trebuie sa ma pui in comic, ca vad ca deja ai niste programari...winking fain comicul, daca vrei poti sa ma incluzi si pe mine, dar ori cum eu nu sunt obsedat ca altii...(ieu ieu ieu ieu, etc.)
Inca o data, e fain comicul, astept cu nerabdare partea a treia. happy

| ɔɐıɔ a răspuns:

Vad ca unii sunt disperati.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Stiu ca sunt multi, dar vreau si eu straight face

| EvangelineDS a răspuns:

Ieu vreauu!

| DudaYeah a răspuns:

Daca vrei tu sa ma incluzi...n`am nimic impotriva.happy

| AnneBre a răspuns:

Strecoară-mă şi pe mine. Eu vreau să fiu o lampă.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Si eu vreau !

| Gandăr a răspuns:

Eu vreau să mă pui ca să văd cum mă desenezi. D:
Deja mi-e frică. cine ştie ce tentacule îmi ies din ochi.

| HepiBăluns a răspuns:

Daaa...pune-ma si pe mine,je,I, moi, me.

| Frunziix3 a răspuns:

Eu te roooooog. Apropo, super comicuwinking

| Cireașăăăă a răspuns:

Euuuuuuuuuu! *puppy eyes*

| infires a răspuns:

Plizi fas, pune-ma.

*cineva mode off*

Răspuns utilizator avertizat
| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Hmm cam multi

| Autumnfeelings a răspuns:

Eu vreau. daca se poate sa fiu partea eden

| Anduuu a răspuns:

EU ppppppppPPrrrRRRRRRriiIIIIIIIIIimmmMMMMMMMmmmmmaaaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaaa

| ɹǝʞoſ a răspuns:

Mda pînă diseară fac pariu că o să ai 50 răspunsuri cu ´te looog bagă-mă şi pe mine în comic´.Ce mama plăcintei de ovăz e aşa tare să apari intr-un comic făacut de altcineva? Pînă la urmă @ViezurE face comicul deci el ar trebui să se simta bine că a făcut un comic/o să facă un comic bun nu noi că o să apărem in el.

| TooSexyForYou a răspuns:

Ieu ieu ieu IEU IEU vreau ieu

| FetitzaCuFunditza a răspuns:

Mdea...sti, pana la urma e facut de tine, tu bagi pe cine vrei nu trebuie sa se roage ei de tine.Mai bine accepta ce crezi tu.winking

| Karizma a răspuns:

Ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol dude chiar ai talent...si povestea este buna...ai un 10 pe azi!
P.S: Vreau si eu in el happy

| Wladutz a răspuns:

Daca vrei baga-ma si pe mine...