Cat de disperati sunt unii frate... daca vrei sa ma pui bine, dar ...pe bune, unii dintre voi chiar sunteti disperati
Eu zic să îi alegi pe cei mai haioşi. Cum ar fi: mhn24, Cretaker, Muflă, ciac, Bogdanux. and more
Deci costat ca sunt plecat cu capu`...mi se pare mie sau 99% vor sa apara in comic.Ce slobi e asa interesant sa apari intr-un comic?
Bine, nu vad ce poate fi asa de interesant sa apari intr-un comic[pot sa mentionez ca in sfarsit e unul bine facut]
Subsemnatul IAmTheSpider doresc sa fiu si eu prezenta in acest comic. (ora de tehnologie... ce face din om)
Nu trebuie sa ma pui in comic, ca vad ca deja ai niste programari... fain comicul, daca vrei poti sa ma incluzi si pe mine, dar ori cum eu nu sunt obsedat ca altii...(ieu ieu ieu ieu, etc.)
Inca o data, e fain comicul, astept cu nerabdare partea a treia.
Eu vreau să mă pui ca să văd cum mă desenezi. D:
Deja mi-e frică. cine ştie ce tentacule îmi ies din ochi.
Mda pînă diseară fac pariu că o să ai 50 răspunsuri cu ´te looog bagă-mă şi pe mine în comic´.Ce mama plăcintei de ovăz e aşa tare să apari intr-un comic făacut de altcineva? Pînă la urmă @ViezurE face comicul deci el ar trebui să se simta bine că a făcut un comic/o să facă un comic bun nu noi că o să apărem in el.
Mdea...sti, pana la urma e facut de tine, tu bagi pe cine vrei nu trebuie sa se roage ei de tine.Mai bine accepta ce crezi tu.
Ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu ieu
be4utyfull întreabă:
Julyly2089 întreabă: