,,roz killy''?
di ciue nu mi-ai pus... visiniu (as fi zis alta culoare/nonculoare, da' ii luata)?
1. Baiatul de la dezintoxicare.
2. Cu o maimuta.
3. Cu tine, albastru e culoarea mea preferata, ai pus-o intentionat.
4. Cu un tigan.
5. Sa primesc cadouri.
6. Spanacul
7. Sociopat.
P. S: deja ai si cautat hetay-uri cu mine.
De ce-s eu purpuriu?
Ca să nu m-aleagă nimeni.
Cui pnm îi place purpuriu?
Hai mă, că-i faină culoarea, ce naiba. E ca și floarea aia, *^57a țigăncii. (a lu' anonima, după caz)
Pai nu stiam ce culori sa mai pun.
nu m-as fi gandit la ce ai spus, niciodata. ce-ai mancat ma azi?
Eu sunt copac locuiesc cu Anglia aseara m-am uitat la hentayuri cu rosu si mam batut cu capsunile vreau sa spun ca urasc soanacul si iubesc spanacul si eu ma consider un nemernic
Pai ce ma, te-ai facut vedeta de hentay-uri ca sa caut hantay cu tine?
Observ ca stii deja, vezi sa nu ma deochi cand te uiti la trupul meu de zeu.
Vezi ca vomit pe tine.
Ba, acum fara gluma, zi numele tau, varsta si ce ai mancat aseara. Asta trebuie sa spun oricarui user nou. Hai, repede.
Eu sunt Adi, locuiesc cu cainele, aseara m-am uitat la hentay-uri cu Depress si m-am batut cu fratele. Vreau sa spun ca urasc ciocolata(s-o crezi tu) si iubesc spanacul(eeee) si ma consider complicat.
***Auriu-Mad (serios, deci sunt manelist, sau ce? )
Ia-ma mai usor ca ma sperii. Vreau sa vomitam unul pe altul, sa facem baie intr-o cada plina cu vomă, Alex, 19 ani, nu am mancat de o saptamana.
Si tu ai pretentii? hai ca nici nu te mai pun data viitoare
Poate ca auriul reprezinta culoarea victoriei, dar daca tu vrei asa, asa ramane
Ok, acum chiar m-ai suparat...ma duc sa ma sinucid cu mancare.
Radeam ca ma amuza partea cu Depress, dar avand in vedere ca ne placea aceeasi culoare, a iesit si la mine . foarte ciudat )))
"m-am uitat la desene cu mine (ce tristă sunt)" )) pai copmania cui ai fi vruti?
Da imi place verdere ). iti dai seama ca nu as iesi cu minorele, dar nu mintea mea bolnava a facut lista de mai sus, perverso, auzi la ea hentai. chiarca te zic lu" tactu
Julyly2089 întreabă: