Pai Metoda cu pixul cu foita, metoda cu pixul cu pasta invizibila, copiuta lipita pe picior sub pantalon, lectiile scrise pe telefon, copiat de la colegul din fata etc. Dar tot timpul am invatat nu am mers la sigur cu copiatul.
O sa folosesc metoda aia care este speciala pentru fetite
eu imi scriam la sfarsitu cartii
pe deget
sau pe guma de sters.
In liceu am inceput sa copiez insa doar rareori.in generala nu am copiat deloc.acum mai deschid caietul si dau copy-paste)
Chiar ca e tare.singura metoda la care am apelat o singura data.pentru ca am avut probleme si nu am putut invata a fost cea pe telefon. mi-am scris de acasa pe un notepad si l-am transferat pe telefon. dar am stat cu sudori in clasa cand scriam.are dreptate.mai bine este sa iti inveti si sa stai linistit.decat sa copii si sa risti sa iei un 2, sau 1 depinde cat de buna e profa sau profu
Pai eu de obicei nu copi dar un coleg a scris pe banca si nu la prins nimeni.
Cea mai faina metoda : pui doua foi 1 peste cealalta si cand scrii foita apesi foarte tare. dupa aceea iei foita nescrisa.
cand dai testul lasi foita pe banca pentru ca e goala cand vrei sa copiezi o hasurezi cu creionul si bingo! apare scrisul
Am incercat : scrisu pe mana, caietul in banca, am pus o foaie in trusa de geometrie si copiam de acolo, ma uitam la altii si nu mai stiu...
Un coleg, din prima banca, in timp ce il asculta la istorie avea caietul lipit de catedra si citea de acolo ) iar profa nu si-a dat seama ...
Julyly2089 întreabă: