| DARCEINGEĂL a întrebat:

Hai noroc! Chestia e ca am un email mai vechi, bun, am incercat sa intru odata pe el si am gresit cam de 2-3 ori parola. Apoi mi-am amintit parola, am bagat-o si cand am dat enter, nu a zis ca e gresita, dar mi-a aparut asta http://i.imgur.com/k8obzT0.png ce e de facut, ca nu mai stiu care e raspunsul la intrebarea asta.

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Eu vreau să zbor.Tu?

| suităr a răspuns:

Agree with @Turbox

| Ayako a răspuns:

Nu era corectă parola.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahaaaam, deci tu ai fost deja în luna de mieresmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUNA! daca iti aduci tu aminte, atunci cand ti-ai facut id-iul, a trebuit sa iti alegi tu niste intrebari la care tot tu sa raspunzi, asa cum spune si in,, eroarea'' aia aparuta trebuie sa raspunzi la intrebarea aia corect, daca nu, nu iti da drumul, intrebarea aia tine de securitatea contului tau, iti recomand sa-ti faci altul decat sa te mai chinuiesti. PA PA, UN AN NOU FERICIT!

| DARCEINGEĂL explică (pentru anonim_4396):

Pai parola e buna, id-ul e bun, asta cu luna de miere e doar asa de securitate nu pot sa scap de ea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru DARCEINGEĂL):

Doar daca raspunzi la intrebarea respectiva corect, traducerea in romana este,, unde ti-ai petrecut luna de miere''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneo pe nevastă-ta să scrie, poate știe ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teeeenerifeee.

Răspuns utilizator avertizat
| JustHappiness a răspuns:

Salut! Dacă îţi mai aduci tu aminte că atunci când ţi-ai creat contul ai fost nevoit să alegi 2 întrebări de securitate la care tot tu trebuia să răspunzi, ştii că atunci când îţi accesezi contul va trebui să răspunzi la ele. Dacă nu îţi mai aduci aminte, spun să-ţi faci altul. Măcar nu te mai chinui. Sper că ţi-am fost de ajutor. Pa, pa! happy happy