anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai să jucăm un joc!

Deci, primul care răspunde face o propoziție(la liberă alegere), iar cel de mai jos face o altă propoziție în care trebuie să continue oarecum propoziția de mai sus, adică să zică ceva ce să aibă legătură cu propoziția de mai sus, al 3-lea trebuie să facă o propoziție care să se lege cumva de cea de mai sus, al 4-lea, al 5-lea, al 6-lea și etc... trebuie și ei să facă o propoziție care să se lege și ea de propoziția din răspunsul celui de mai sus. Și așa mai departe.

Să vedem ce ne iese! happy

Răspuns Câştigător
| Ashadow a răspuns:

Aceasta propozitie reprezinta sfarsitul acestui joc.

36 răspunsuri:
| TiberiuFasole a răspuns:

Frigiderul este gol sau plin, politistii!

| CaSiHai a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Politistii ma urmaresc ca am furat din frigiderul magazinului care era plin iar acum frigiderul magazinului este gol

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HristiVuceMamele):

Am ajuns intr-o fundatura a new-yorkului. Frigiderii arunca{,) cu gogosi oarbe in mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

In timp ce frigiderul arunca cu gogosi in Asadow, care vrea sa termine jocul, politistul îl prinde ii da cu o piatra in cap si îl duce in puscaria din Tokyo, unde se întâlnește cu mine.

anonim_4396

In aripa vestica a puscariei, unde au fost adunati toti psihopatii, eu(anime) si Alin hotaram sa nu ne mai luam pastilele pe care ni le baga pe gat gardienii.

anonim_4396

Si după ce gardienii vad ca nu mai luam pastile, încearcă sa ni le dea cu forta, si noi le luam pistoalele si ii impuscam, apoi evadam si suntem doi ccriminali in libertate. PS cine e Alin?

anonim_4396

Pentru ca am fost atat pe prostuti incat ne-au vazut gardienii ca nu ne mai dopam, de indata ce am sarit zidul am mers la doamnele cu par rosu care erau sub acoperire, am fost saltati imediat si dusi la o inchisoare de maxima securitate.
PS:Ashadow.
PS2: You should really take your pills.

anonim_4396

Am evadat eu si de acolo, dar Asadow nu a reusit, pentru ca eu sunt un demon si el un om normal, dar m-am gândit ca e colegu' de celula, asa ca m-am întors după el si l-am scăpat de acolo.

anonim_4396

Alergam prin padure, haituiti de caini, politisti si luna.

anonim_4396

Si pana la urma am scăpat de ei, pentru ca i-am ucis, si am plecat ghidati de luna cea rece de pe cerul întunecat...

anonim_4396

Asa ai crede.
Alin incearca sa-si stearga de pe fata sangele nu stiu cui, poate e al lui, poate ca nici nu e sange.

anonim_4396

Alin ramane intr-o balta de sange cu boxerii rupti si 10 centi in buzunar.

anonim_4396

Anime simte ca cineva il urmareste si o ia la fuga lasandu-l pe Alin in urma.

anonim_4396

Anime ajunge acasă şi nu mai ştiu.

anonim_4396

Isi da jos uniforma portocalie si ia laptopul de pe masa prafuita.

| Vampiroiul a răspuns (pentru anonim_4396):

Deschide laptopul si intra direct la hentai.Se schimba de uniforma portocalie intr-o alta uniforma portocalie sperand ca ''frigiderii'' sa nu-si dea seama, dar exact atunci intra Cepescu pe usa.

anonim_4396

Începe furtuna, iar Alin se trezeşte, se ridică din balta de sânge şi aleargă disperat în ploaie cu hainele rupte către casa lui Anime.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vampiroiul):

Anime vrea sa-si ridice pantalocii dar Cepescu il ia de mana si il arunca pe canapea.

anonim_4396

De fapt Alin se duce la meditaţii la mate cu profesoara care vine la şcoală în fustiţă mini, decolteu şi fără bikini.

anonim_4396

Se gandise sa-l ia si pe Anime, dar stia ca ii va face placere sa rezolve, singur, niste ecuatii combinatorice.

| Ashadow a răspuns:

LatR Edit: toate raspunsurile aparute dupa finalul jocului (vezi raspunsul meu anterior) nu vor fi luate in considerare, sexceptie facand acest raspuns bineinteles si cel in care merg la meditatii la mate cu Miss hawt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ashadow):

Cum imi dau singura vot amuzant?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Într-un final, Alin vine de la meditaţii, Anime termină de rezolvat ecuaţii şi ies în oraş cu Efzy cu mclaren-ul şi comandă scoici special de la Techirghiol şi căpşuni imperiale.
*lipsa de idei*
Nu luati in considerare acest raspuns.

| aveam14ani a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar stai! Ce e asta?!
Brusc, se intampla ceva ciudat cu Ashadow, acesta se ridicade la masa si cu o voce dramatica spune "Catrofiile este patrunjel", acest lucru dovedi faptul ca meditatoarea hottie fara bikini era de fapt un barbat, iar acesta a ramas cu traume.
Aici intervin eu cu stapana mea si armata de bunaciuni, calare pe mârțoage, luandu-i pe cei 3 de langa mancarea infestata, Ashadow era pe moarte asa ca l-am dus la samanul prezicator si preasfintit Shooty si declara ca (,) Codrin va deveni noul Dumnezeu...
*am obosit.*

| LeParrain a răspuns:

''Si taatzi o murit si am calerit po sheaa si gata cu povesteaa...''

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LeParrain):

Pam pam pam pam, partea a doua:
Ashadow începe sa mă înjure, fără motiv, asa ca vreau sa-l bat, dar intervin Crucified, Kawaii si LeParrain, iar Efzy îl duce pe Ashadow cat mai departe de mine.

| LeParrain a răspuns:

Dar AnimeDaisuki lanseaza Shadow Clones si ne omoara pe toti iar apoi se sinucide.
Pam Pam

| Pricked a răspuns:

Efzy e urata si are sanii mici

| zurick a răspuns (pentru Pricked):

Efzi? Cineva-i geloasă :3