Okay. Eu sunt sincer mereu.
In primul rand imi place ca ai o inspiratie "mortala" atunci cand spui ceva anume, stii sa dai niste replici faine cateodata si cel mai important, esti unul dintre utilizatorii care dau un pic de culoare categoriei asteia.
Ce nu imi place? Pai exagerezi cateodata, dar nu prea mult, atat si nu prea inteleg de ce ai poza aia de profil cand eu ma astept s-o vad pe Esca sau ceva de genul cand ma uit la profilul tau...
Imi place ca esti amuzant
Nu-mi place ca pui prea mult la suflet unele chestii
Imi place la tine faptul ca esti realista, inteleginata(din ce am vazut eu) si chiar amuzanta.
Nu-mi place la tine ca nu iti plac glumele perverse(adica chiar deloc, nici mie nu-mi plac mult mult, dar mai zic).
P.S.: De ce ti se pare ca pun multe chestii la suflet?
''Nu-mi place la tine ca nu iti plac glumele perverse(adica chiar deloc, nici mie nu-mi plac mult mult, dar mai zic).''- Nu ca nu-mi plac dar nu ale celor 3 caraghiosi
''De ce ti se pare ca pun multe chestii la suflet? big grin''- fiindca nu stiu, asa mi s-a parut din intrebari si raspunsuri
Da trist!
Imi place la tine ca esti amuzant, nu-mi place la tine faptul ca esti prea narcisist!
Imi place ca pui oracole frumoase/ amuzante, nu-mi place ca pui poze de fatalai. :]]
Cum poze de fatalai?
Ce poze vrei sa pun?
Cel putin poza mea de acum mi se pare amuzanta!
E de fete. De fete! Pune si tu una care sa nu te faca sa pari o fata.
Deci sa-mi pun poza cu Maica Domnului cu ochelari hipster?
Imi place ca esti amuzant
Nu.mi place ca uneori, poti parea putin arogant
Randul tau!
Imi place ca esti amuzanta si de treaba.
Nu-mi place ca nu prea stai pe T/A!
Ok gata boss, o sa stau mai mult pe TPU, pentru tine!(*˘︶˘*)
nu-mi place la tine faptul ca nu pot purta o discutie serioasa cu tine
si imi place vocea si poza ta
Imi place ca esti amuzant dar nu imi place ca te superi cam repede xD
Nu-mi place ca ai devenit plangacios, mai stai si tu cu barbatii, deja dai in mintea femeilor.
Mi-a placut intr-o vreme stilul tau.
Deci daca ti-a placut intr-o vreme stilul meu...
Inseamna ca esti Suck!
Bine, ce zici daca pun poza asta de profil http://i.imgur.com/Z56mHwP.jpg
Asa de curiozitate. Cati ani ai? Zici ca esti un admin de pe fan-pageurile pentru copii. Doar aia intreaba asa ceva.
Imi place ca nu te cunosc
Nu imi plac postarile tale
P.S. Nu am nicio alta parere, pentru ca nu te cunosc!
Ce rea esti
Stiu!
Muhahahaha!
DaciaRomania întreabă: