| Nuimicitinumele a întrebat:

Hai sa va sucesc mintea.Sa zicem ca un om ar merge pe strada si el vede in viitor (acel om vede in viitor) si la un momentdat se gandeste sa nu faca urmatorul pas deci logic ar fi ca in viitor sa nu faca pasul (viitorul nu poate fi schimbat decat daca te duci in trecut) dar el inainte a vazut ca nu va vrea sa faca pasul si se razgandeste si vrea sa faca pasul deci in viitor va face pasul si tot asa

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Și așa ne-ai sucit și răsucit.

| AikkoxD a răspuns:

Ţi-am citit numele.

| BluishAngel a răspuns:

Nu am inteles nimic. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu.

| OskarRM a răspuns:

Foaie verde stâlp, curge apa-n beci.

| TheDifference a răspuns:

Nu poti sa schimbi trecutul (ma mai uit pe discovery sciencelaughing ) sa zicem ca tu te duci in trecut si ii spui tatalui tau sa nu se casatoreasca cu mama ta. el nu o sa tina cont de parerea ta, pentru ca sa nu schimbe viitorul (fara sa isi dea seama), nu stiu ce legatura are asta cu intrebarea ta, nu aveam ce sa raspund laughing

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Da.

| TudorLux a răspuns:

Teoria omului perfect: Sa zicem ca un om e perfect(se stie ca e imposibil). Acesta este urat doar de un om, deoarece e perfect. Dar daca e urat de un om, inseamna ca nu e perfect. Dar daca nu e perfect, nimeni nu mai are de ce sa fie gelos pe el. Dar daca nu e gelos, inseamna ca omul nostru e perfect, dar daca e perfect va fi urat, si tot asa. Da-mi funda, deoarece am inteles, si deoarece se vede camintile noastre sunt evoluate indeajuns incat sa creeze aceste teorii.

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Aha.straight face

| kriskiky a răspuns:

Nu am inteles nimic.wtf?

| MAX4456 a răspuns:

E greu de spus...dar totusi ar trebui sa faca asta cand este la un pas de moarte de exemplu, el vede in viitor ca va cadea intr-o groapa foarte adanca abia atunci, schimba viitorul, ocolind groapa.

| ni5chita a răspuns:

N-am inteles nimic