Scufita rosie mergea prin padure cu nepoata ei, Scufita roz.La scurt timp apare lupul. Scufita rosie (cunoscand povestea, si stiind ce o sa se intample ) A LUAT-O la fuga, iar Scufita roz A LUAT-O prin toate partile!
Doctorul catre pacient:
- Imi pare foarte rau dar trebuie sa-ti spun ca ai cancer.
Stupefiat pacientul ingaima:
- Am sa ascult si alta parere.
Doctorul:
- Da. Esti si urat.
Ce tareeee!
Doi mosnegi discutau intr-un bar:
-Bah nea' Vasile, ieri am fost la femei...
-Aha... si cum a fost bre?
-Muuult mai curat decat la barbati...
Un rus, un american si o blonda discuta.
-Noi am fost primii care am ajuns in spatiu, zice rusul.
-Da, dar noi am fost primii pe Luna, zice si americanul.
-Iar noi vom fi primele care vor ajunge pe Soare, nu se lasa blonda mai prejos.
-Idioato, nu ai cum sa te duci pe Soare.Arzi cu mult inainte sa te apropii de el, zice unul din cei doi barbati.
-Da' ce? Crezi ca asa proaste suntem? Ne ducem noaptea!
Un parlamentar iese agale din sala de şedinţe, se întâlneşte cu un coleg din opoziţie care se plimba pe hol şi-l întreabă şoptit:
− Nici tu n-ai somn?
Un ardelean, Ion, care voia sa plece in Germania il intreaba pe un vecin de-al lui ce sa faca deoarece nu stie limba germana.
- Nu-i bai. Limba germana-i ca la noi, doar ca trebuie' sa vorbesti mai rar. Zis si facut. Ajunge Ion la Hamburg, intra intr-un bar si spune:
- Bu-na zi-ua!
- Bu-na - raspunde barmanul la fel de rar.
- Da-ti-mi si mi-e o be-re.
- Po-f-tim be-rea.
Dupa primele inghitituri Ion spune:
- Eu su-nt de la Tu-r-da. Tu de un-de es-ti?
- To-t di-n Tu-r-da.
- No... pai atunci de ce vorbim nemteste?
Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Merge mai departe: la fel, iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Si asa a luat trei palme din senin.
De ce nu se fac prezervativele de culoare neagră? Pentru că negrul subţiază.
Ţiganu' merge acasă:
- De-ai şti, muiere, ce eşarfă am vrut să-ţi aduc.
- Şi de ce n-ai adus-o, mînca-ţi-aş?
- N-am putut, tot la mine se uita vînzătoarea.
Cum te adresezi unui ţigan îmbrăcat la patru ace?
- Inculpat, ridică-te!
Cum sînt denumiţi moldovenii mai nou? Computere. De ce?
Pentru că spun "IBM o biere"!
De ce li se spune moldovencelor nuci? Pentreu că se coc în Moldova şi se sparg la Bucureşti…
- Dom' doctor, nimeni nu crede că eu sînt cîine.
- Zău? Marş de-aici.
Ce le place cel mai mult homosexualilor la un calculator? Să intre în DOS!
Care este ziarul homosexualilor? Curierul.
Ce fac doi poponari în vîrf de munte? Poposesc.
Care este diferenţa dintre un copil somalez şi o minge de ping-pong? 2 grame.
Se trezeşte Janos şi-i spune nevestei:
- Am visat ceva frumos.
- Ce, mă Janos?
- Că am fost în Bucureşti!
- Şi ce-i frumos în visul ăsta, mă?
- Nu m-au lăsat să intru decît cu paşaport!
Ştiţi cine a compus "O brad frumos"? Un ungur, că dacă era român spunea "Un brad frumos"…
- Tată, vreau să mă însor, zice Bulă.
- Cu cine?
- Cu Janos.
- Imposibil, Janos e ungur.
De ce nu îşi cumpără scoţienii frigidere? Nu sînt siguri că atunci cînd închid uşa se stinge becul!
Un cuplu decide sa plece in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: "Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala....
Si mai stiu unu` tare:
-Ba, Ioane tie iti place sa fumezi?
-Daaaaaaaaaaaa, tare imi place sa fumez, toata ziua as fuma, tare imi place sa fumez...
-Altceva ce iti mai place tie, Ioane?
-Imi place sa fumez, toata ziua as fuma ca tare imi place sa fumez!
-Bine, Ioane, iti place sa fumezi, da` alceva? Nu iti place sa faci sex?
-Ba daaaaaaaaa, tare imi place sa fac sex, toata ziua as face sex, pfuuiii cu totul m-as baga, numa` buzele mi le-as lasa afara ca tare imi place sa fumez!
( la a doua intrebare am inlocuit un cuvant cu 'sex' de asta spune'm-as baga'...ma rog, cine se prinde, se prinde
Un ardelean vine acasa mai devreme de la cimp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gifiind…
- Ce-i, ma nevasta, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cind copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu’ Gheorghe este sub pat in pielea goala…
Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul?
1. - Alo, Alinuţa e acasă?
- Da... e acasă azi şi mîine, că poimîine o îngropăm...
O femeie către un bărbat la o petrecere:
- Dumneata tare semeni cu al treilea soţ al meu.
- Dar de cîte ori aţi fost căsătorită?
- De două ori pînă acum.
E adevărat tăticule, că în unele părţi ale Africii bărbatul nu îşi cunoaşte soţia decît după căsătorie?
- La fel se întîmplă în toate ţările!
Dupa o aventură de două luni, o tînără îl întreabă plină de emoţie pe iubitul ei:
- Cînd o să mă prezinţi rudelor tale?
- Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii sînt la ţară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegaţie!
Un tată află că fiica sa este gravidă în luna a cincea.
- Tîmpito, o ceartă el, unde ţi-a fost capul?
- Sub volan, tată, spuse ea.
- Odată cu mîna fiicei mele, ginerele mi-a cerut un împrumut de zece mii de dolari şi maşina, pînă o să-şi cumpere el una nouă.
- Şi ce ţi-a înapoiat din toate astea?
- Pe fiică-mea.
anonim_4396 întreabă: