E cam tarziu, eu sunt casatorita cu un om minunat:
http://agonia.ro/index.php/personals/199227/Balfineii
Threadul asta e hrana pentru ego-ul lui BRO ) Parca-l si vad cum citeste si intinereste (vorbeste doar gelozia din mine, evident )
Shin
Copii sunteţi fenomenali, am reuşit să râd cu lacrimi.
Mari succese în continuare!
Bau Dr.Ben.Zona! aici sunt! am ajuns un pic mai tarziu si nu prea am mai intrat pe TPU pentru ca ma retine BAC-ul .
eu zic fetelor sa luati toporul si sa va ganditi cum sa il impartiti pe Bro... daca se poate...sa imi lasati si mie o particica din...glumele lui
Dar de ce sa fie decat a uneia, cand il putem imparti? ...sau sa-l lasati sa aleaga...si ceva imi spune ca imi va impartasi ideea, fiindca el are o inima mareee >:d< ...si ne iubeste pe toate! sau cel putin asa ne minte pe fiecare in parte!
Si app pustoaico care ai postat acesta intrebare sau ce e.
sa iti fie rusine. Brigaela e o doamna care are viata ei
si nu era cazul sa o amesteci pe ea in toata mizeria ta
probabil te irita sa vezi ca eista pe site asta persoane care le duce capu
Oricum ip e unic. heloooooooo sunt in 2009
Brigaela chiar daca iti sint antipatic, eu te stimez si te apreciez. Oricum sint antipatic mai multor persoane, ceeace confirma ce am spus de atitea ori "nu poti sa fii placut de toti" Si sa stii ca nu ai de ce sa ma placi, sint cocosat, am cosuri, nasu coroiat si sint prost facut gramada. Nu stiu sa vorbesc, nu stiu sa ma port cu doamnele, injur, scuip pe strada, pun piedica babelor, sint mirlan, sint badaran, sint un ticalos care nu stie nici tabla inmultirii. Sincer... si atunci de ce sa ma placi?
andreea_8479 întreabă:
Paul_2305 întreabă:
DaciaRomania întreabă: