Am mai citit cateva intrebari de la tine, imi plac mult, rad la ele dar sunt adevarate sau e imaginatia ta? oricum imi place sa le citesc :3
Câtă intrigă de data asta...şi suspans. Like, like...
Este cred că pentru prima dată când creezi un personaj enervant (sora ta nu se pune, că e o enervantă simpatică).
Era să fac un atac de inimă când ai ameninţat cu povestirea filmului. Iar la "ok, am glumit" m-a bufnit râsul şi te-am iubit pentru 30 de secunde.
nshpu-nshpoi-shpei-shpa...genial!
Normal au mai fost doua fete:una blonduta,delicata,exact opusul lu` soldatoaica,dar care a plecat dupa zece minute ca a inceput s-o doara rau burta,si care nu stia cum sa se scuze,dar i-a stricat combinatia asta reaua cand i-a zis:``ce-ai,ti-a venit ciclu,asa-i? pffff``,si inca una,genul tocilara,careia tot baietoaica i-a facut zile fripte, pana a suparat-o de tot si-a plecat si ea...
Povestea era mult mai lunga, blonduta isi rupsese o unghiuta cand a vrut sa amestece cartile(si avea pijamale cu inimioare si Cupidon), iar tocilara dadea greu cartea jos, ca incerca sa faca niste calcule matematice, cu teoria probabilitatilor si alte-alea...
Ok...
Mersi pentru alea 30 de secunde...
E adevarat c-s cam putine, da` decat deloc...
Si mai conteaza si cum le numeri... sphun-shpoi-shpei-shpatu...
Na, poţi să mai adaugi 30 de secunde pentru blonduţa şi tocilara. Acum chiar că e o poveste perfectă - au mai îndulcit-o fetele - adică tu prin ele...mplech-mplech - sphun-shpoi-shpei-shpatu - pleosc!
Am observat ca de la shpun-shpoi-shpei-asta, am scris la final ``nu i-au nimic``, ca mi s-a dus din reflex degetul pe cratima aia...
Norocul meu e ca nu citesc toti intrebarile mele pana la capat...
Întrebările tale sunt filtre de leneşi, îi alungă ca lumina pe gândăci, deci e un atu. Desigur, asta nu-i opreşte neapărat pe toţi din a se băga în seamă, cerşind parcă să fie striviţi. Dar asta nu înseamnă că merită atenţie. Cu raid-cultural pe ei!
Abuzul de cratime a început, se pare, să funcţioneze la tine ca ţigara la fumători sau construitul la jucătorii de Tetris (ştii cum e când joci câteva ore, iar apoi închizi ochii şi vezi figurinele alea aranjându-se în capul tău şi nu poţi să adormi?).
Tot din inerţie îţi stergeai şi conturile?...ce emoţii mi-ai dat şi cu countingdown-ul tău! Mă bucur că l-ai pus pe pauză. Mi-era teamă că face Bum sau Pleosc!
E gratuita rau da rau de tot. Cat la % din inteligentii cu care stai la discutii sunt alter egoul tau? Sa spun alte conturi? Gratuit shlap shlop SHLEAH!
La una din intrebarile mele (a-2-a,cred),a venit tot asa si a zis ceva de dat funde de pe-un cont pe altu`, si nu mai stiu ce…
Ce fac - ii dau ignor, sau vrei sa-i mai zici tu ceva?
Ca eu nu ma bag, sa nu ma trezesc cu vreun e-mail de la Cristina, de-ala de-al ei cu ``o zi buna sa ai!``…
Dupa aia iar trebuie s-o iau de la 10…
Si numaratoare asta inversa e mai grea, nu e ca aia – shpun-spoi-shpei-shpa…
Deci, ce sfat imi dai?
"angelofyourheart" e un dement care are impresia că ştie cine sunt şi ţine neapărat să-şi afişeze prostia, paranoia şi nesimţirea peste tot. Nu ştiu de ce unor astfel de specimene li se dă drumul din spitale. Suferă săracii şi îi deranjează şi pe alţii.
http://www.tpu.ro/......ina-2.html
Pai sa stii ca intrasem pe la tine si am citit fazele alea, si deci deja imi facusem o idee despre angelu`asta
Dar am zis sa astept sa vad daca vrei sa-l borfai un pic si-aici...
OK, hai ca-i dau drumu` pe tobogan...
Am gasit filmul...
http://www.youtube.com/watch?v=uWlBCoy2wh8
Il stiai?
Ooooo, mulţumesc! Chiar mă intriga când vorbeai de el.
Magnifică scenă! Abia aştept să-l văd în întregime (mă miră că mi-a scăpat). Mulţumesc mult!
Minunat film...The Legend of 1900...
Un tarzan al oceanului şi al muzicii. E atât de profundă şi tragi-comic-frumoasă povestea. Un infinit neadaptat la infinit... Tim Roth (şi nu numai) a jucat spectaculos.
Mulţumesc mult pentru acest cadou, countingdown.
Ioi, trei? De ce aşa o grabă? Mi-e că la zero o să dispari iar ca prin magie.
... minte-mă frumos!
Cand ajung la 0 imi pun poza cu mine, asta e faza, deci nu e ca-mi sterg contul...
Nici n-as avea de ce, ca mie imi place aici, pe TPU...
Deci...don`t worry...
Aaaa, fain! M-ai liniştit. Atunci poţi să countingidown fără probleme.
Stai...nu mă minţi?
Nu-l sterg,fata,serios vorbesc...
Oricum,am o gramada de intrebari de pus...
Unele le am scrise,da` nu mai imi plac, altele sunt in lucru...
Iar altele nu le-am postat (deocamdata) ca-s prea serioase...
Iar acum tocmai ce am inceput una cu sor-mea cand are gripa si zace la pat, si vin colegele ei s-o vada...(numai ca de data asta chiar vor aparea toate in povestea mea, adica si blonduta si tocilara, iar soldatoaica va fi din nou personajul principal)...
Sper sa fie gata in noaptea asta...
Ioi, bine! Abia aştept.
Si,ai dormit? Sau ai visat urat toata noaptea?
Ai zis si tu mersi ca ti-am dat funda aia ieri?
Pai cum sa zici...
Hai, i-ati alea si fugi la scoala, ca-i tarziu...
Nu prea am dormit, am avut multe teme, în special la matematică :v
Mulțumesc :3
Mai e până la 12 destul.
Ai uitat intrebarea! Asa ca, scrie o carte si apoi intreaba-ne aici daca ne-a placut. Si poate o sa ai si recenzie pe http://cartidecitit.ro :)
Spor la scris!
Julyly2089 întreabă: