anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeeeiii mireselor din bucuresti? v-am vazut la arcul de triumf, cum va aratati chiloteii. unele aveati altele nu. e o conditie a casatoriei? o moda? si cui ii aratati? eroilor morti? sa vada cu nu au murit degeaba? sau eroilor vii? sa vada cata treaba au de acum incolo?

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Unde, zi-mi si mie adresa, acusica ma imbrac mireasa, sper sa nu uit bikineiilaughingeu iti voi arata tie ca nu esti un erouhee hee

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Harciog, sa inteleg c-ati consumat vinul ala din toamna promis?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba nu flavule.mai sunt vreo 3 kile. da cine sal fiarba? hai ca ma apuc eu. da cine sa-l bea? ca eu beau cu masura.

| Arthur a răspuns:

Tu nu iti dai seama ca nefiind bucurestean in ochii lor esti 'ţaran'?hee hee
Saracele, se vede ca sunt dorite rau, baieţii lor fiind preocupaţi de ce vad sub capota maşinilor bengoase, decat de ceea ce au sub nas. E criza mai mare de LDP decat gripa aviara şi cica s-ar fi transformat din LDP in LAP laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tepes, ai postat inainte de a ajunge eu la tine sau dupa aia? E destul de interesanta. Flav dar mai este.Lichidul necuratului sa se termine?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Are dreptate @Flav: de cand ne tot promiti vinul ala, dar, se pare ca l-ai baut singur. Nu ma mai joc! Esti neserios!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ursuliko. vrei sa fiu eroul tau? bine. iti fac o fotografie la bikinei.