| Minerul a întrebat:

Heeey TPU, am nevoie de glume cu mineri, ma puteti ajuta va rog? Dau Fundita pusii:*:*

Răspuns Câştigător
| TiberiuFasole a răspuns:

1.Care e singura asemanare dintre viata unui miner si moartea lui? Cand moare, e tot sub pamant.

2.Doamna profesoara: Va iubesc copii de clasa I nasoli. Sa va povestesc despre mine:
Sunt niste gauri din care ies minerii, sapate in pamant, in care se gaseste aur.
3.Sunt un miner motocicleta, cum? Ei bine, sa va povestesc:
Iau aur mai repede si il vand cocalariilor, ca sa ma invete si ei pe mine cum sa fiu ca ei, sa prind femei. Bine, stiu secretul lor, acela fiind ca le dau aur, dar nu sunt sigur.

MinerXCriminalul terminat.

4 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

1.Ce primeste un miner dupa moarte?
Trei zile de concediu, dupa care este bagat iarasi in subteran.

2.- V-am povestit vreodata despre mine?
- Minele sunt niste gauri din care ies minerii!

3.Ascultător: Dacă exploatarea de la Roşia Montană se va face la suprafaţă, minerii ăia de ce s-au băgat în subteran să protesteze?
- RADIO EREVAN: Pentru că în mană semnalul wi-fi e mai bun.

Sper sa iti placa big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba MinerX! Yow! Frati'tu ba!

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai ca pun la glume de se prapadeste de ras.

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

1.Care e singura asemanare dintre viata unui miner si moartea lui? Cand moare, e tot sub pamant.

2.Doamna profesoara: Va iubesc copii de clasa I nasoli. Sa va povestesc despre mine:
Sunt niste gauri din care ies minerii, sapate in pamant, in care se gaseste aur.
3.Sunt un miner motocicleta, cum? Ei bine, sa va povestesc:
Iau aur mai repede si il vand cocalariilor, ca sa ma invete si ei pe mine cum sa fiu ca ei, sa prind femei. Bine, stiu secretul lor, acela fiind ca le dau aur, dar nu sunt sigur.

MinerXCriminalul terminat.