| BadGirlAdri a întrebat:

Heei TPU. am un chef nebun sa rad. laughing laughing dar nu am de ce. asa ca m-am gandit sa va scriu voua, care dintre voi imi poate da niste glume bune, si multee? :3 FUNDA la cele mai bune :3 :*

4 răspunsuri:
| Deaad a răspuns:

Deci,era bula si cum mergea el pe ulita a vazut o balega.Si zice bula la balega
-Ce faci, mo?
-Bine domne'
-A, bine, pa!
Astfel bula a plecat dupa ce a vorbit cu o balega.

| milkie a răspuns:

Salut big grin
1.Pe peretele unei firme era un afis mare pe care scria ca acolo se dadea un tratament prin care slabeai 5 kg.Merge un grasan acolo, plateste 100 $ si primeste camera 3.Cand da sa intre, vede o blonda goala care avea o pancarta in mana, pe care scria "Daca ma prinzi, ma ----!". Fuge ala 2 zile dupa ea, isi face treaba si pleaca multumit. Dupa o saptamana acelasi tip vine si incearca tratamentul pentru slabirea a 20 kg.Primeste camera 7.Cand da sa intre, vede un negru gol, cu o pancarta in mana pe care scria "Daca te prind, te ---!".

2.Un om de stiinta avea o broscuta in laborator.El ii zice acesteia "Broasca, sari!". Broasca sare.Omul de stiinta ii taie picioarele, ii zice iar sa sara si, bineinteles, broasca n-a sarit.
Moralabig grinaca ii tai picioarele unei broaste, broasca nu mai aude.

3.-De ce a inventat Dumnezeu blonda?
-Capra nu putea sa ii aduca berea din frigider.

-De ce a inventat Dumnezeu roscata?
-Blonda n-a putut.

-De ce a inventat Dumnezeu bruneta?
-Nici roscata n-a reusit :3

4.-Domnu' profesor, daca n-am facut nimic, nu ma pedepsiti, nu-i asa?
-Desigur ca nu!
-O, ce bine ca n-am facut tema...

5.Culmea calculatorului - sa fie o musca pe monitor si s-o dai la o parte cu cursorul mouse-ului.

6.Culmea foamei - sa mananci piept de pui si sa-ti ramana sutienul printre dinti...

7.Culmea atletismului - sa alergi singur si sa iesi pe locul 2...

8.Culmea ghinionului - sa urci cu liftul si sa cobori cu etajul...

9.Culmea culmilor - mutul sa-i spuna surdului ca orbul l-a vazut pe paralizat alergand dupa chel sa-l traga de par...

10.Culmea culmilor culmilor - ar fi culmea s-o mai stiu si pe asta!

Sper ca "te-ai ras" big grin Funda? :3