| SomeoneReal a întrebat:

Hei all! Am si eu o problema. Aseara in timp ce faceam dus, s-a oprit apa si m-am spalat cu apa minerala. Nu asta e problema, problema mea este ca in tot acest timp cineva mi-a furat cornul 7days si acum nu mai am ce manca...Hamsterul meu mi-a zis ca el l-a vazut pe faptas si ca acesta este Mos Craciun. Eu nu inteleg de ce mosul mi-a furat cornul in loc sa-mi dea ceva...adica mosul aduce cadouri si nu fura..Are cineva vreo idee ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ashadow a răspuns:

Eu zic sa mananci hamsterul ca sigur minte.Adica daca Mos Craciun ar fi furat cornul, ar fi facut-o cand hamsterul dormea ca de, 3 sa dea si el ceva de mancare la reni.

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nici eu nu înțeleg, ce e așa amuzant?

| xXdoareuXx a răspuns:

Daca nu iai facut prajiturele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă duş, din nou.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru dragonul2002):

Nu-mi pasă ce ţi-a făcut ţie moşul. Fă duş.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu faci reclamă la apă minerală, croissant 7days, la promoțiile de Crăciun și la magazinele de animale. Credeai că nu ne prindem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timp ce dormeam azi noapte, cineva mi-a sters o intrebare de la T/A. Poate stie hamsterul tau cine si de ce a facut chestia asta.

| 00AName00 a răspuns:

Mananca alt ceva.Nu il poti prinde pe Mos Craciun.El traverseaza tot globul intr-o noapte.

| Barabulafaradarsaupoate a răspuns:

Iti dau un sfat genial.
Cumpara-ti un alt CORN 7DAYS. Funda?
laughing

| IchigoFullbring a răspuns:

Sfatu meu:i-ati 3 lei.du-te la magazinu de dupa colt lasi bani acolo si iti iei un alt corn 7days.
este planul meu secret de ani de zile

| MIRUNAmyra a răspuns:

Prinde criminalul ala, cum sa fure cornul unui om, dar si mie mi-a furat inghetata.

| justme9 a răspuns:

Ce e in neregula cu tine? vrei cadouri de la mosu primavara? Eu zic sa il dai in judecata si asa o sa iți cumperi cate cornuri vrei tu devil

| Arriane a răspuns:

Sigur minte hamsterul! El a mancat cornul! Pe el sa-l mananci!

| SmecherutzuTau97 a răspuns:

Eu zic sa te duci dupa mos craciun! Sigur el e, si mie mi-a furat o sosetasad.