| raliirla a întrebat:

Hei am auzit ca daca iti sufli in degetul mare poti lesina sau intra in coma.ce inseamna astea? E ceva grav, de exemplu daca esti in picioare si lesini poti da cu capul de ceva..etc. un link de pe youtube ar fi perfect.

Răspuns Câştigător
| Trrranquila a răspuns:

Nici eu nu prea cred că e o glumă proastă deoarece am văzut asta aici http://www.rtv.net/......88731.html

14 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Șâ șe-i așe dă amuzant? Hă? Hă?

| Furculingură a răspuns:

Suflă ca să te convingi singură.

| Nanami利 a răspuns:

Am suflat si nu s-a intamplat nimic. Exact cum asteaptam sa se intample.

| Fridăm a răspuns:

Da, şi dacă-ţi sufli în fund, poţi avea orgasm.

| Seducatorul a răspuns:

Sansele sa lesini sunt infime, dar in cel mai bun caz ai putea sa dai coltu'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degetul mare de la picior?

| EuETAREaDecisSaAibeUnNumeMaiScurtDecatDeObicei a răspuns:

Exista riscul sa lesini si sa pleci odata de la t/a, ceea ce ar fi perfect

| moilolyta09 a răspuns:

Dar...de ce nu încerci?!

Răspuns utilizator avertizat
| raliirla explică:

Nu cred ca era o gluma proasta pentru ca a aparut la stiri ala care a lesinat si a intrat in coma, vreo 36 de ore o.0

| VandaD a răspuns:

Ce ai auzit se pare a fi o gluma proasta deoarece nu este posibil asa ceva! Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Azµre a răspuns (pentru Trrranquila):

Nu are nici o treabă cu suflatul, poate să sufle până la loc comanda citiți cu atenție articolul să vedeți ce a făcut puștul! CItez :

"Astfel, după ce a stat un TIMP GHEMUIT, pentru A SCOATE aerul din plămâni, el a început să elimine rapid aerul rămas, suflând cu putere în degetul mare, până a leşinat, potrivit Daily Mail."

E cu totul altă mâncare de pește, el a scos tot aerul din el stând ghemuit, presând plămânii datorită poziției și suflând în deget sau în orice altceva nu conta a scos tot aerul iar datorită presiunii exercitate de genunchi asupra toracelui și-a blocat plămânii. Așa a intrat în comă!

| Trrranquila a răspuns (pentru VandaD):

Nici eu nu prea cred că e o glumă proastă deoarece am văzut asta aici http://www.rtv.net/......88731.html

Întrebări similare