Si unul pentru baieti ) -Mama m-am certat cu sotul, vin la tine! -Nu draga mea, raul trebuie pedepsit. Vin eu la tine! ))
Aaaa, esti de-a mea!
:-D
Un tip si o tipa stau la marginea unei prapastii. Ei i se face cald. El ii face vant ಥ_ಥ
Vine moartea la un barbat si i spune am venit sasi iau viata la care el viata mea te cauta cineva )))))
))
De mine fetele rad mereu, ce trist
Nu am un banc preferat dar stiu unul misto:
Bula vede o blonda frumoasa si o baga in boscheti. Tipa striga :''AJUTOR, AJUTOR'', la care Bula:''Stai fa ca pot si singur'' Bwuahahaha!
buna asta. Ce mai faci?
Ce sa fac, astept sa reinceapa campionatul in Anglia sa vad ce mai poate ARsenalul sa salveze sezonul asta, in rest o duc ok. Tu ce mai faci?
Sunt bine. Am doua stari generale diferite: una buna, una rea. Ambele actioneaza in acelasi timp. Ciudata mai sunt...
Eu unul sunt total impotriva jihadistilor si a non-liferilor aruncatori in aer! De cand cu stirea din Belgia, am fost nelinistit zilele astea.
Si eu sunt nelinistita, dar de altele. Sper sa treaca mai repede doua saptamani.
Am acel sentiment ca ceva e cum vreau eu, pe moment, dar imi e teama ca se poate schimba pe parcurs. Nu ma intelegi oricum...
Te inteleg, de cate ori n-am fost si eu in situatia asta, de cate ori n-am fost...
Eh, se pare ca nu spui unui ''necunoscator''. Si tu ce ai facut?
M-am luptat cu o raceala si am suferit dupa fotbalul asta. A murit astazi cel mai bun fotbalist din istorie, asa este considerat de multi.Nu l-am prins, cand facea istorie erau parintii mei plozi).
Daca imi aduci zambetul pe buze in seara asta si ma scoti din starea asta. I will be yours, forever!
Depinde acum in ce fel vrei sa-ti aduc zambetul pe fatau. Nu vreau s-o fac pe bufonul.
Ma omule! Spune ceva, orice, ce vrea sufletelul tau, ce vrea inimioara ta. Numai spune ceva ca sa rad. Sa ma amuz...
Daca ti-as spune cate si numai cate am pe suflet, doar zambetul pe buze nu ti l-as da. Daca vrei sa tastam despre ceva anume, o intamplare ceva, ma gasesti pe privat!
Mie imi place aia cu troleiubuzu când s-a buşit într-un troleibuz, şi în cele din urmă a ajuns pe muntele atos şi sa buşit cu un troleibuz iar apoi a apărut munon şi s-a buşit cu un troleibuz.
În cele din urmă s-a buşit un troleibuz cu un troleibuz în timp ce se buşeau două troleizbuze cu un troleibuz deci practic 1 cu 1 deci nici unu nu au câştigat fiind că s-au buşit cu un troleibuz fiecare adica amandouă s-au buşit cu un troleibuz, troleibuzele, ai inteles sau iti mai explic odata?
Tu ma ''omori'' cu zile pe mine!
Ion: Mărie, adu o bere!
Maria: Cuvintele magice?
Ion: Hocus-Pocus tu muiere,
Marș afară după bere!
Bancul meu preferat e "WC turcesc"
Ce parere aveti despre noua mea intrebare?
Fa nebuno, vezi tu ce glume faci despre turci, ca eu am un amic turc!
Mama cu baietelul iesind de la stomatolog: - Ce trebuie sa ii spui acum lui nenea doctor? Mu... Baietelul cu lacrimi in ochi: - Mu***ule!
Si un banc pe care l-am auzit azi : un om vine obosit de la munca. Cand intra in dormitor, nevasta in pat cu altul. Intrusul sare repede din pat si iese pe geam. Omul a ramas masca: ce inseamna asta, nevasta?!? La care nevasta: tineretul din ziua de azi....nici mie mersi, nici tie pardon.
DaciaRomania întreabă: