anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ce credeti ca e senzatia de deja vu? Va întreb pe voi pentru ca astept răspunsuri interesante

6 răspunsuri:
| BogdantheDreamer a răspuns:

E ciudat. Ma prinde "mai" tot timpul...

| BlackArt333 a răspuns:

Stai putin. Trebuie sa ma gandesc putin la unul. Vreau sa fie un raspuns interesant.
Gata!
E foarte ciudat! Adica, stiu da deja mi-am facut treaba si tot restul, apoi vine un vrajitor si da timpul inapoi si trebuie sa iau de la inceput toata treaba! Vrajitorii astia...

| smartlollipop a răspuns:

O am aproape in fiecare zi, de vreo 3-4 ori pe zi. Uneori ma gandesc ca exista un om care poate calatori in timp si tot se duce, si tot vine si eu avand memoria buna tin minte de mai multe ori aceeasi faza care este in subconstientul meu si mi-o amintesc... (vrea sa influenteze loteria ca sa castige si sa isi ia banii pe masina timpului). laughing

Zic si eu.

| L1feDRAIN a răspuns:

Pe mine ma enerveaza acest sentiment:
*Merg acasa de la scoala...
-Am uitat ceva?

Uhhh...

| BayazidFulgerul a răspuns:

E exact ca in Life is Strange! Cineva ca Max Caulfield schimba timpul, intra in poze, altereaza istoria si te face pe tine sa crezi ca acel ceva s-a mai intamplat.

| SuperWomanB a răspuns:

Sau, aceasta senzatie apare deoarece sufletele noastre sunt batrane si au mai trait multe vieti inainte de cea actuala, asta explicand senzatia de familiaritate *reincarnare*