Bun venit in lumea mea, nici acum nu stiu ce e si nu cred ca tu vei afla prea curand. Dar e un fel de mai multe feluri. Intelegi, nu?
Da. Acum totul e asa clar.
Ma bucur ca te-am putut ajuta.
Ah, scuza-ma. Am uitat de asta...
Bun raspuns !
Merci, merci.
ai dreptate cu imvu-ul
nu vezi ce avatar are daisuki? sau numele tipei alea...satangirl666?
T/A e o categorie la fel ca si celelate de pe acest site( cu nimic mai speciala).
Mai demult era ceva special dar acum a disparut( sau a fost ucis).
M-am luat dupa "dumneavoastra"
T/A stiu ca e Trivia/Amuzante. Dar observ ca se cauta pe aici "tata", "mama", si chestia asta am vazut-o doar in IMVU. Mai apoi cica poti sa intri in "grupul " T/A doar cu ajutorul unui "maestru". )
Sunt zile in care se joaca de-a familia...nu sunt sanatosi astia.
) De-as mai putea da o funda, ti-as da.
Majoritatea au 15 ani si se plang despre suferintele uriase pe care le-au trait in viata lor, se lauda ca sunt atei si "glumele" lor sunt doar niste expresii directe si primitive... daca faci o gluma mai subliminala iti vor spune "nu esti amuzant, bah".
Naspa. Atunci ma bucur ca nu sunt in "grupul" asta, care de fapt trebuia sa fie o categorie.
Cata frustrare te faci de ras.
Si-a spus doar parerea.
Da da, adica uite el se crede un "Alfons" care poate cuceri orice inima si le scrie la toti ca e cel mai bun prieten al lor, apoi isi bate joc de tot acei oameni cu glumele lui "AMUZANTE ", cred ca parerea lui e un pic excesiv de subiectiva.
Eu una nu stiu cum e el, dar orice comentariu il iau in considerare si imi fac o parere. Daca asa zici tu ca e el, bine. O sa tin minte. Poate mi se va intampla ceea ce ai spus tu, sa-si bata joc de mine.
T/A e o categorie din TPU, intr-adevar uni utilizatori au fun fel de "clan", adica acei utilizatori mai vechi care se cunosc intre ei.
Sper ca intelegi
Http://www.tpu.ro/......gorie-iar/
Asta. /:)
Corect,s-a umplut de copii drepresivi aici.
#depresivi
DaciaRomania întreabă: