| Lavinia_6306 a întrebat:

Hei! Ce provocari a trebuit sa indepliniti? dar unele mai jenante daca ati avut...
>big grin

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Jucam adevar sau provcare si eu am ales provocare si colega mea ma provoaca sa il sarut pe un tip rolling on the floor.
Alte provocari :
Am primit provocare sa calc un copil mic pe picior si mama sau matusa copilului s-a luat de mine rolling on the floor)))).
Am primit provocare sa ii spun unui tip ca il plac rolling on the floor. Eu nici nu-l placeam. straight face

9 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

Pai eram la scoala la ora de desen si profa scria ceva si ne-a lasat sa facem ce vrem.
Si neam jucat in spatele clasei adevar sau provocare.SI am ales provocare.SI am avut provocare sal sarut pe colegul meu de banca.Bleeeahh.Lui ii placea de minelaughing, mie deloooclaughingSI a fost jenant
Sau tot la adevar sau provocare sa opresc un baiat de strada si sa ii zic ca e sexylaughingA facut tipu` o fatalaughing

| Mihai_3714 a răspuns:

De fapt un baiat a provocat-o pe o fata sa ma linga pe fata laughing si a acceptat.
Provocare: Sa se invarta si in acelasi timp sa termine o sticla plina de cola laughing ( sa il vezi dupa aia doamneeee) rolling on the floor)) laughing)

| Bella_2124 a răspuns:

Păi am fost provocată să mă sărut cu un coleg, şi nu un sărut simplu, 30 sec continuu worried :-| chestia naşpa era că lui îi plăcea de mine, da mie de el delooc... n-a fost prea tare pentru mine, dar am înduratlaughingbig grin. altă provocare a fost să improvizez o poziţie cu un băiat blushing eram într-o excursie. şi ne-am adunat mai mulţi într-o căbănuţălaughing. a fost tare, da oarecum jenantlaughing mă simţeam ciudathee hee... cam astea mai speciale. în rest, să dansez (provocatorlaughing ), sau să mă fac de râs în faţa profilor laughing.

:*:*

| DeLyUtSzA a răspuns:

Poi am fost provocata sa ma sarut cu un baiat 1 minut continuurolling on the floor...asa dupa aia sa strig in gura mare pe strada "lume lume mas marita dar nu are cine ma lua" dupa aia sa ii fac o declaratie unui coleg dar era sa aleg eu declaratialaughing) asa... sa spun toate prostiile pe care le stiu rolling on the floor asta a fost number 1laughing si a trebuit odata sa merg pe strada sh primul baiat pe carte il cunosc sa il iau de mana si sa ii zic "uff vai ce te-as manca"laughingrolling on the floor)

| RenataG a răspuns:

Ehee cam toate provocarile sunt cu saruturihee hee...eu am jucat cu cineva adv si provocare pe mess si l am pus sa puna la status iubesc manelele(el canta la chitara uraste manelele... e cu muzica clasica) si pe mine m a pus sa pun la status imi plac tigarile plugaruwaitinglaughing

sau eu stau la bloc si aveam id unui vecin de al meu si tot asa jucam pe mess si alege provocare si l am pus sa scoata capul pe geam si sa strige `sunt prooosttt` a strigatlaughingrolling on the floorsi era 12 si ceva laughingnoaptea

| Laurici :x a răspuns:

Sa-i lipesc profesoarei de franceza un absorbant de scaunul de la catedralaughingiuii rolling on the floor a plecat la jumatea orei de suparare laughingsh era sa-mi dea si 2laughingda noroc ca am avut pile la director laughing[glumeam cu faza cu directorullaughing]

| Miki_2654 a răspuns:

Jucam adv si prov pe mess la conferita si la webcam si jucam eu si mai multi baieti
la un moment dat, unul m-a pus sa ma dezbrac in lenjerie intima la webcam
a fost fff stanjenitor, mai ales ca era si prietenul meu cu mine sad

| aиdяaaa●• a răspuns:

-sa ma sarut cu un baiat 1 minut; norocu' meu ca imi placea de elhee hee
-sa intreb primul' baiat pe care il intalneam cat era ceasul' si in timp ce se uita la ceas sa-i dau cu o prajitura in fata
-sa sun cu privat pe cineva si daca imi raspundea un baiat sa-i spun ca eram de la sex-shopthinking
-sa'i trimit un mesaj "excitant" unui baiatrolling on the floor
-sa-i dansez lu' unu in poalaoh go on
-sa fac misto de un baiat cunoscut pe mess, sa-i spun toate tampeniile care imi veneau in cap si la sfarsit sa-i spun cine suntstraight facen-a mai vorbit cu mine cateva zile dupa faza asta

Răspuns utilizator avertizat