Jucam adevar sau provcare si eu am ales provocare si colega mea ma provoaca sa il sarut pe un tip .
Alte provocari :
Am primit provocare sa calc un copil mic pe picior si mama sau matusa copilului s-a luat de mine )))).
Am primit provocare sa ii spun unui tip ca il plac . Eu nici nu-l placeam.
Pai eram la scoala la ora de desen si profa scria ceva si ne-a lasat sa facem ce vrem.
Si neam jucat in spatele clasei adevar sau provocare.SI am ales provocare.SI am avut provocare sal sarut pe colegul meu de banca.Bleeeahh.Lui ii placea de mine, mie delooocSI a fost jenant
Sau tot la adevar sau provocare sa opresc un baiat de strada si sa ii zic ca e sexyA facut tipu` o fata
De fapt un baiat a provocat-o pe o fata sa ma linga pe fata si a acceptat.
Provocare: Sa se invarta si in acelasi timp sa termine o sticla plina de cola ( sa il vezi dupa aia doamneeee) )) )
Păi am fost provocată să mă sărut cu un coleg, şi nu un sărut simplu, 30 sec continuu :-| chestia naşpa era că lui îi plăcea de mine, da mie de el delooc... n-a fost prea tare pentru mine, dar am îndurat. altă provocare a fost să improvizez o poziţie cu un băiat eram într-o excursie. şi ne-am adunat mai mulţi într-o căbănuţă. a fost tare, da oarecum jenant mă simţeam ciudat... cam astea mai speciale. în rest, să dansez (provocator ), sau să mă fac de râs în faţa profilor .
:*:*
Poi am fost provocata sa ma sarut cu un baiat 1 minut continuu...asa dupa aia sa strig in gura mare pe strada "lume lume mas marita dar nu are cine ma lua" dupa aia sa ii fac o declaratie unui coleg dar era sa aleg eu declaratia) asa... sa spun toate prostiile pe care le stiu asta a fost number 1 si a trebuit odata sa merg pe strada sh primul baiat pe carte il cunosc sa il iau de mana si sa ii zic "uff vai ce te-as manca")
Ehee cam toate provocarile sunt cu saruturi...eu am jucat cu cineva adv si provocare pe mess si l am pus sa puna la status iubesc manelele(el canta la chitara uraste manelele... e cu muzica clasica) si pe mine m a pus sa pun la status imi plac tigarile plugaru
sau eu stau la bloc si aveam id unui vecin de al meu si tot asa jucam pe mess si alege provocare si l am pus sa scoata capul pe geam si sa strige `sunt prooosttt` a strigatsi era 12 si ceva noaptea
Sa-i lipesc profesoarei de franceza un absorbant de scaunul de la catedraiuii a plecat la jumatea orei de suparare sh era sa-mi dea si 2da noroc ca am avut pile la director [glumeam cu faza cu directorul]
Jucam adv si prov pe mess la conferita si la webcam si jucam eu si mai multi baieti
la un moment dat, unul m-a pus sa ma dezbrac in lenjerie intima la webcam
a fost fff stanjenitor, mai ales ca era si prietenul meu cu mine
-sa ma sarut cu un baiat 1 minut; norocu' meu ca imi placea de el
-sa intreb primul' baiat pe care il intalneam cat era ceasul' si in timp ce se uita la ceas sa-i dau cu o prajitura in fata
-sa sun cu privat pe cineva si daca imi raspundea un baiat sa-i spun ca eram de la sex-shop
-sa'i trimit un mesaj "excitant" unui baiat
-sa-i dansez lu' unu in poala
-sa fac misto de un baiat cunoscut pe mess, sa-i spun toate tampeniile care imi veneau in cap si la sfarsit sa-i spun cine suntn-a mai vorbit cu mine cateva zile dupa faza asta
DaciaRomania întreabă: