| Batgirl a întrebat:

Hei...de cateva luni pot spune ca am o relatie imaginara foarte frumoasa alaturi de dragul meu Batman.Cel putin asa a fost pana nu de mult cand am inceput sa il banui..adica de foarte mult timp il rog sa ma duca si pe mine in Gotham City si mereu gaseste o scuza..ba ca e prea periculos..ba ca nu stiu ce. si eu am inceput sa cred ca are o aventura acolo *izbucnit in plans*...sunt devastata de acest gand.
Voi ce spuneti sa fac?

18 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Castrează-l.
Când ţi-o tragi cu el, i-o coşi. Când terminaţi, i-o pui înapoi în borcan.
Va fi a ta pentru totdeauna...ăă, al tău.

| Fernando9Torres a răspuns:

Nu,nu are acolo....ci la mine, in fiecare seara vine si imi violeaza liliacul iar el saracu` nu vrea sa depuna plangere ca noapte dorm toti politisti, iar ziua nu poate iesi+e timid!

| Batgirl explică (pentru Fernando9Torres):

Usoor ..ca nu e vampir si nici zoofil

| Fernando9Torres a răspuns (pentru Batgirl):

Nu,da e Bat(liliac)man....de unde crezi ca vine numele, de omu`liliac? Cand era mic agresa lilieci!

| Batgirl explică (pentru Fernando9Torres):

Da..daa..stiu ce inseamna numele lui. Cand a fost mai mic a fost putin mai terorizat de lilieci.dar acum sunt prieteni buni.
Si inca sper sa nu fie adevarat ce mi.ai spus tu..adica asta m-ar termina straight face

| HaLoGeNNN a răspuns:

Daca are 30 cm si bani nu te despate de el.Bafta!

| Batgirl explică (pentru HaLoGeNNN):

Asta spuneam si eu.laughing

| Radeas1 a răspuns:

Înşeală-l cu Spiderman.

| HaLoGeNNN a răspuns (pentru Radeas1):

Tare asta!

| Batgirl explică (pentru Radeas1):

Spider nu e genul meu.straight face

| Boracay a răspuns:

Ai putea merge noaptea pe furiș in pestera sa, sa ii furi inelul de teleportare, sa te duci cu el in Gotham City si cand vine de la o bataie cu Joker sa iesi de dupa usa si sa ii spui: Surprise Madafaka'! Sau ai putea merge la un psiholog as well happy

| Batgirl explică (pentru Boracay):

Hmm...sa stii..chiar imi place ideea cu psihologul..defapt am putea merge amandoi sa facem terapie de cuplu..si poate o sa se indrepte lucrurile intre noi.you are a genius.

| Boracay a răspuns:

Batgirl mai e valabilă invitatia la terapia de cuplu? ^^

| Batgirl explică (pentru Boracay):

Hmm...cred ca m.ai inteles gresit..era vorba de mine si Batman.happy

| Pitika888 a răspuns:

Spune-i pa si nu te mai gandi la el. Ii prost si nu te merita laughing)