Pixelii sunt de fapt "imprimati" pe ecran, si deci grosimea unui pixel poate difera.
Eu nu am auzit pe nimeni care sa nu tina seama si de grosimea unei foi de hartie. Daca tot vrei sa te distrezi pe aceasta tema, ia o banda de hartie, rasuceste-o o data si lipeste-i capetele. Te rog sa-mi spui cate suprafete are acest obiect obtinut (in afara de grosime), si care sunt acestea.
Si eu te-am urat de cand erai un spermatozoid.
Eu urasc tot si toate si da si pe mine.
Da tu ce motiv ai?
Pe bune spermatozoid?!
Pai da, fiindca... eu sunt tatal tau!
Esti gras?
Da, si tu esti emo si iti dau o lama, poate o utilizezi la un scop bun pentru planeta asta.
Ce-s cu atatea idei preconcepute?
Nu stiu, fata tatii, du-te si intreab-o pe maicata.
Ma lasi sa ma joc in parul tau, tati
Nu, fata tatii, nu. Ia si plangi pana te dezhidratezi.
*il trage de par*
*ii trage o palma de ii curge sange si ii zboara creierii prin toata camera*
Hahaha vrei sa zic ca am creier?
Ma simt asa de bine.
Pacat ca esti atat de bat incat nici nu mai numerit
Da, da, zise aia care sta si acum in beci. Ai noroc ca eu te-am vizitat in ultimii 20 de ani. O scuze, era sa uit, la cat de putin sange mai ai, inca nu murisi?
Stii ca mirosi a Rafflesia?(cauta pe net daca nu stii cum miroase)
Poate de aia ti se pare c-am murit, hoitule.
Ba nu m-ai vizitat ai venit dupa nevasta-ta si eu nu ti-o dadeam
Tata?
Se cunoaste ca imbatranesti.Cati ani ai?
29. Sincer, nu am regretat si nu o sa regret ca de cand te-o nascut mata, te-am lasat in beci. Si unde dracu ma vezi pe mine aici, cand nici nu sunt aici in beci? Eu stau la caldurica, si tu cu mata dardaiti de frig.
Ce-ai ma visezi?
Te simti asa de bine in visul tau si-ti creezi iluzia ca tu esti la caldurica si ca noi nu.Trist...Foarte trist.Deschide ochii aia frumosi si priveste unde te aflii!
Adevarul doare, nu?
Gresit, eu stau pe canapea, si vorbesc cu voi printr-un microfon. L-ai observat? O stai, nu, fiindca nu exista niciun bec in beci.
Încă mai speri ca ăsta să fie adevărul?
Cum te pot convinge că tu greșești?
Uau, m-ati spart, doamna profa, unde erati? Eu credeam ca ati murit de infart in prima zi cand ne-ati predat ce sunt alea diacritice. Ia, sa aud, alienato, cu ce prostii convingi tu pe cineva?
*zurick a plecat *
*TuningPhotoshopX vorbește singur*
*găsit spânzurat este dus la închisoare*
*zurick îi vizitează mormântul*
*iar deodată se aude POC*
Ete ai vrea tu. Ala e mormantul lui bunictu, el o murit, nu eu. Ciuda?
In momentul asta n-am chef de tine.
Bine, ma.Esti cum vrei tu si-ai castigat doar scuteste-ma ca mie scarba.
Stii ca ai sindromul down, nu?
Nu-l am și nici tu nu-mi dorești asta, nu?