Cum adica sa plec? Esti tu sefu aici sa imi zici ce sa fac? Du-te dracu de Jeg fac ce vreau nu ce zici tu fraiere
Of... sunt fată, oameni buni!
STF: sa te f... asta sa(nu) iti traiasca familia.
Acum, jet de aici si impuscate.
Nu stiu ce sa`r alege de tine daca intr-o zi ar fi interzise injuraturile.Ai murii handicapatule.Ca fara injuraturi nu ai cum sa te aperi boule.Te dai tu smecher pe net da cand suntem fata in fata te p**i pe tine retardatule.Numa fite pe capu tau pe net.Ce? Te dai mare ca maicata si taicatu or avut bani sa iti cumpere un comp? vsm de capu tau.
Nu stiu mai exact cum sa zic...
uita-te pe google!
Sa te stergi la fund cu fundita ta cu tot!
Vreau sa imi cer scuze in numele ei.
Din greseala, in mod intentionat am scapat niste pastilute prin lapticul ei si acum face crize saraca...
Iti spun si tie niste.cum sa zic nu stiu cum sati zic.ma uit si iti spun mai incolo.Da nu pe cele mai faine.
Ce handicapati sunteti maaa...nu aveti ce face doar sa.Nu conteaza.Treaba voastra.Tot fraieri ramaneti.
Ciac e mai mult decât un bou handicapat.
E un bou educat care ascultă muzică bună, nu curve.Un bou handicapat care ştie gramatica limbii române.Un bou care măcar ţi-a zis Crăciun Fericit, nu ştiu de ce cred că a fost sarcastic.Un bou care e cu mult mai inteligent ca tine.Ciac nu e făcut pentru alocaţie,tu eşti făcută să îi dai alocaţia ta lui
.La ciac, prost înseamnă deştept, te-ai pus cu Chuck Norris.Deci ai de grijă...
*m-a luat valu'*
Nu te mai luat de ea oricum e F.E.s.C
Bou handicapat cica... zice fetita de nici 12 ani care asculta selena gomez si biberon :/
TrottiForYouOfSurprise întreabă: