| Yuno a întrebat:

Hei! Stiu ca poate ca nu e categoria buna,dar voi sunteti imtortanti pentru mine, deci am o intrebare...

Vi s-a intimaplat vreodata sa doriti sa schimbati totul la voi? Ati crezut vreodata ca nu sunteti buni la nimic?

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Mă, s-a mai întâmplat, dar tot n-am făcut nimic.

| єχcєєℓ a răspuns:

Ai mei mă fac mereu să cred asta și nu îi bag în seamă.Fii tu însuți.

| Ashadow a răspuns:

De fapt, sunt doua intrebari.
*citeste nostalgiile de mai sus*
*citeste propriul raspuns*
...http://memeshare.net/memes/2/1142.png

| suit?r a răspuns:

Cred ca tuturor ni s-a intamplat la un moment dat.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Normal că da. Tata e aşa malefic că-mi zice o grămadă de chestii oribile astfel încât să-mi pierd toată încrederea în viaţă şi să prefer să mor happy
Oare el chiar vrea să mă omoare ca să scape de o grijă?

| ww2Totenkopf a răspuns:

1.)Nu chiar totul.
2.)Da.

| Neverwas a răspuns:

Da.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Da,chiar in momentul acesta ma simt asa, dar nu trebuie sa fii dezcurajata doar dintr-un lucru mic care nu ti-a reusit sau mai stiu eu ce. Fiecare suntem speciali in felul nostru happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Da
2. Da

| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Da.Mama incearca sa faca chestia asta. Dupa ce mai am putin si cedez vine tata si na, nu pot face nimic si da, clar vreau sa ma schimb dar nu pot...:/

| LittleLady a răspuns:

Ooo da, de multe ori o_O
aAtunci trebuie sa faci tot ce-ti place tie ca sa te regasesti, altfel vei fi si mai seprimata.Incearca sa te gandesti la tote realizarile tale si astfel iti vei da seama ca esti o persoana importanta, oricat de mic, razele de soare, aduc bucurii mari.
Deci in concluzie, in momente ca acestea trebuie sa te concentrezi asupra persoanei tale si atat.Fii mai egoista...ca sa zic asa! Pana la urma trebuie sa fii tare intai pentru tine apoi pentru ceilalti, si nu poti face asta decat prin simpla teorie:fii ti insuti.Nu ma refer sa faci ceea ce faci de obicei, descopera-ti alte laturi; poate nici tu nu stii ce se ascunde in interiorul tau.Descopera-te si apreciaza-te mai mult! ~.~
Mult noroc si toate cele bune! te pup

| LเttlєNєкo a răspuns:

Uneori. Dar imi trece repede big grin