De la mosu vreau:
Gogosari
Nu de alta, dar il iubesc pe gogo
*ce misto o sa fie cand o sa aflu cine e gogo *
Cei ma asa de grea clasa VII (idioata era cuvantul potrivit, hmm oricum TOATE-S LA FEL de idioate)
Hai mai zi o data ca ai profesori nebuni si te lovesc, auzi la el ...Nu cred eu ca l-ai intalnit tu pe proful meu de mate.Si pentru ca-s un suflet maslina nici nu ti-l doresc.
Noua categorie mi se pare ca ne fura userii noi...
Tu ce-ai mai facut, ce-ai mai aruncat in aer si cat serbet ai consumat?
Frățioare!
Ceva cu 'telefonie, și sunt absolut sigură că-mi aduce mănuși.Dar eu vreau...um...vreau,chiar nu știu.
Eu as vrea sa vina userii plecati recent. (macar de Craciun) *asta ar trebui sa ne aduca mosu'*
Eu nu-s nouă, mă târăsc pe-aici încă din 2010, dar la câte conturi suspendate am avut...
Acuşi te lipeşti tu de examen Unde stai?
Îi naşpa categoria.
Păăăi, dulciuri şi margarină. ţie?
Stau in prima banca.
Eu în antepenultima bancă...
Mă simt puţin ciudat, simt că-s în 2012 şi se apropie 2013-ul, parcă retrăiesc vremurile când îi distram anul trecut în decembrie pe ăştia de la t/a cu întrebările mele
Eşti coleg cu Preşedinta?
Nieet... ea sta in Vaslui, eu in Brasov.
Ce distanţă usturătoare e între voi doi... Anul trecut am fost în Braşov
Hehe, eu stau în Bucureşti .
Nup,ne-am făcut cont pe TpU in aceeași zi
Ştiam asta demult
Să vezi numai cum e clasa a 10-a(mai ales dacă eşti la mate-info).
1.E şi mai pustiu ca înainte.
2.Mi-e lene să-i enumăr.
3.Multe...
Si eu vreau la mate-info. Spune-mi cate ceva de profilul asta. Cum ti se pare?
E fain, mai ales dacă te pricepi cât de cât la mate.
Cerede-ma ca si pe noi ne-a ruprt cu temele astea afurisite! blestemat cine le-a inventat!
,,Fratiueree ", te iubesc! Pentru ca ma intelegi . Eu nu sunt utilizator nou, doar ca mi-am schimbat numele si am REinceput sa intru pe acest cont. Eu, sunt o GHINIONISTA. Ziua mea e pe 22 si Craciunul pe 25. Deci, nu cred ca o sa am parte de multe cadouri . Oricum, despre noua categorie. Parere? N-avem. 0! Nul! Neutru! Pai, e,, naspa " de tine ca stai in prima banca ( Sper ca ai observat ca am zis naspa in ghilimele ).
VREAU SOSETE!
Scoala nu o sa va ajute prea mult, toti care aveti 10, o sa pierdeti examenu vietii, sa nu ai o viata degeaba ai 10.
Si eu sunt clasa a 7 a.
Profesoara de chimie este cea mai nebuna profesoara.
Cand scapam ceva pe jos spune ca facem intentionat...
Julyly2089 întreabă: