| Florinaa14 a întrebat:

Hei TPU as vrea sa va spun povestea mea ieri mama mi-a facut unghiile si nu mi-a prea placut apoi am acceptat si a zis ca daca vreau sa mi le sterg sa le sterg ca oricum se duc cand merg la strei.si am deschis acetona si a zis sa le sterg afara ca ii rau de la acel miros dar eu nu am vrut si am inceput sa comentez apoi am iesit afara din camera si cand m-am intors parea ca totul nu s-ar fi intamplat si apoi mama a zis :-gata cu oja si azi cand am cautat-o nu am gasit-o cam in ce loc credeti ca ar putea fi ascunsa ca am nevoie urgenta de ea nu vreau raspunsuri gen"ti-o v-a da ea cand trebuie si crede" pls putin ajutor! am pus intrebarea la T/A pentru ca e cea mai vizitata categorie :X mersi am uitat sa mentionez de o mare fundita

9 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Așa e.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Fete.

*da si eu sunt fata, dar nici chiar asa*

| Broadband a răspuns:

Mama
atata scandal pentru o oja

cat de disperate pot fi femeile

| Broadband a răspuns:

Nu ai haz frate
daca pui o intrebare la t/a
sa ne prapadim de ras,
ce dracu

auzi oja laughing

| OaNaDouaPuncteIcs a răspuns:

Pai cauta in poseta ei,in camara,in baie, in dulap, in hainele ei

| Florinaa14 explică:

Frete e T/A laughing)00 ce puii mei asteptam si eu raspunsuri amuzante :S

| Florinaa14 explică:

Era ''frate'' nu fete:S

| Lime a răspuns:

Mai bine iti cumperi una noua si gata. Cat e? 2-3 lei? Hai 7 lei, una mai pretentioasa.
Cauta si tu in dulapuri, pe sub pat, pe dulapuri, pe frigider, in frigider laughing, nu te sfatuiesc sa cauti in poseta ei desi ar fi o varianta, in locuri in care stie ca nu te uiti prea des gen bibliotecahee hee, prin baie... vezi tu.

| Mâcrofon a răspuns:

La ea in p***a