Asta cred că e cea mai bună, îmi place designul foarte simplu şi ador verdele, de unde ai ştiuuuuut? :X
Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Asta e buna si sigur iti va intra in casa;)
La multi ani!
De ce? Vrei să mori aşa tânăr?
OMG, SUNT FATA! Tui rasa mamii lui de nume ca deja imi pun numele "EA". Nu vreau sa mor de acum. Tu mori de acum ca m-ai facut si tu BAIAT.
Stai calmă draga, cu astfel de vocabular... :S nu ştiu ce să cred. Şi am crezut că eşti băiat, asta e, nu trebuie să mor dn cauza asta... :S
S-a rezolvat. Sa vedem cine ma mai face baiat acum.
Si ba da, trebuie sa mori. Pentru ca de la inceput ai vrut sa ma omori pe mine.
Cum zici tu. :*
1)La Multi Ani! 2)O barca simpla, sau decorata gen de pescuit cred ca ar fi bine
Era doar o glumă, am eu o problemă cu bărcile.
Modelul Hartindam, 132, 7%ecologic, De firma (ChinChonKun), made in China, marimi : 2cm X 3cm X 5cm.Profita azi de oferta chinezilor, si ai 0, 0000000000000000001% reducere!
Nehhh... Nu vreau marfa chinezeasca.
Atunci iti recomand modelul Burger & HotDog, model american, mai modern ca Apple, tehnologie de ulima ora. Alaturi de barca, primesti garantat un aparat cu care o poti controla de la distanta + baterii excluse, totul imbuteliat in sticla transparenta 100% din bumbac, cu dimensiuni gigantice : 5cm X 7cm X 11cm.
(Livrarea se face in minim 20 de saptamani de la primirea acesteia, cu risc de 1932% ca marfa sa fie deteriorata/sparte/topita)
Hmmm... E prea mare, ma gandeam sa-mi iau una mica sa-mi intre in casa, cred voi lua una ca cea a lui @AnonimuszWss.
Am o idee mai buna in loc sa cumperi una fatzi una singura-din hartie economisesti
Julyly2089 întreabă: