| Shontellle a întrebat:

Hei TPU,m-am certat azi cu mama mea,pe motivul ca il prefera mai mult pe fratele meu[fratele meu fiind mai mare] si na am scris chesti care dor cred, si e foarte suparata. ce sa fac? va rog

14 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Să-i ceri iertare.
E atât de greu să-ți ceri scuze și să pui întrebarea la categoria potrivită?
Baftă!

| Shontellle explică (pentru Musique):

E prea suparata, nu pot sa-i cer scuze, acum. Si o cunosc, iar scuzele pentru ea sunt egal cu 0.

| Musique a răspuns (pentru Shontellle):

Atunci lasă lucrurile să se rezolve odată cu timpul.
Poate așa o să se gândească puțin. ce motiv ai tu să-i spui că-l preferă pe fratele tău, poate va înțelege.
Adevărul e că mă cam îndoiesc, și mama mea e la fel... dar merită să încerci.hee hee
Baftă!

| Shontellle explică (pentru Musique):

M-am mai certat cu ea pe motive d-astea. Mersii mult, seara faina'

| Musique a răspuns (pentru Shontellle):

La fel și ție!

| zurick a răspuns (pentru Shontellle):

Dap și eu m-am certat cu mama fix anul trecut pe acelaș motiv și n-am vorbit cu sora mea câteva luni. Oricum sper c-ai motive și nu spui degeaba asta, dar știind că eu am crezut și cred asta te cred. Vreau să-mi spui de ce crezi asta!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu cred ca o ciocolata sau altceva ce-i place dansei si o sarutare de mana pot sa o faca sa se intoarca. O mama isi iubeste neconditionat copii.

| PedoBarbie a răspuns:

Ai greşit categoria.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar atât?
N-ai tu idee ce probleme grave am eu cu mama...
PS: Dacă chiar ai de pus o întrebare serioasă nu o posta la categoria Trivia/Amuzante.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

N-ai tu idee ce probleme grave am eu cu bunica...
serios... sad

La ce criză de nervi am facut anul trecut toată familia m-a dat uitări.(Sincer)

Ouch, dac-ai ştii ce crize de nervi fac bunică-miu şi bunică-mea dacă dau refresh la o pagină sau dacă dau stand by monitorului... Ştiu, sună ireal, da`-i adevărat. Sau dacă dau minimize ferestrei de conversaţii de la mess...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te porti mai frumos si cand te cearata za zici doar da, ii va trce mai rapid, iti zic eu din experienta mea

| IchigoFullbring a răspuns:

Sincer eu cu fratele meu nu am treaba,nu ma intereseaza pe cine prefera mama,nu m-am certat niciodata pe tema asta,nu m-am certat niciodata cu mama, mama ne lasa pe amandoi sa facem aproape tot ce vrem, fie ca ne ducem la scoala sau nu, ca invatam sau nu, mama sigur ne iubeste pe amandoi...