anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU ma gandeam sa fac si eu o poveste(deoarece sunt in perioada de inspiratie) si as vrea sa stiu cine ar vrea sa faca parte din actiune si despre ce ar vrea sa fie povestea? Cei care au cele mai frumoase idei, vor fi si personaje!winking...voi vedea cati am sa aleg... happy

Răspuns Câştigător
| αɴι28 a răspuns:

Deci ar fi nevoie de un personaj negativ (wwwExpert ar fi bine) care vrea sa distruga T/A-ul.
P.S: Te rog nu face cu liceu', ca d-ala am facut eu.

11 răspunsuri:
| Jakoban a răspuns:

Moș Cârnăciun si Puiul Chiedy aventuri in Pădurea de Coiniac

| zurick a răspuns:

O aventura pe marea de pe luna cea verde ca un ananas

| Cupcakestar a răspuns:

Deci... Primele doua personaje vor fi: -Chiedy; -zurikzurylury Dar nu va suparati... Inca nu am incheiat 'castingul' si nici nu am ales raspunsul castigator! happy Deci, mai astept idei, dar si personaje! happy

| Unniique a răspuns:

Şi eu vreau să apar :3
Poate să fie despre nişte adolescenţi rebeli dintr-un liceuuuu thinking Sau ideea lui Cheidy sună bine smug

| Seducatorul a răspuns:

Ma numesc Steven Spielberg, pana maine la ora 3:78 PM Vreau ca scenariul tau sa apara in filmul meu!

| andrei2108 a răspuns:

Un caras si o Vaca zboara pana in Cosmos pe luna de Bere!

| єχcєєℓ a răspuns:

Normal că eudevil
O poveste horror despre 5 elevi de liceu care pleacă în excursie la marginea unei păduri și acolo întâlnesc cele mai ciudate chestii gen Bigfoot, Leatherface sau Yeti...
Mai e și un criminal psihopat care omoară pe elevi rând pe rând.Toți vor să scape cât de repede pot însă trebuie să dezlege misterul despre pădurea aia bântuită. Între timp anumite personaje secundare mor înecați, asfixiați sau mâncați de crocodilii din mlaștină. După ce dezleagă misterul va afla adevărul despre pădurea asta sinistri, iar personajul principal moare la final în timp ce încearcă să elimine personajele negative...
Ce zici?big grin

| mia100خوبصورت a răspuns:

Plimbarea cartofilor prin padurea de tabla(aurul e scump).

| Cupcakestar a răspuns:

Deci... Dupa cum vedeti am ales raspunsul castigator, dar mai astept personaje. Iar in continuare vor mai face parte si:Ani28IsBlack1; Pannda; RECTIFICATORUL; andrei2108; exceel si mia100~~~~. Am sa mai aleg doar 2 din pacatesad Dupa ce va voi alege am sa ma apuc sa scriu povestea!happy

| Cupcakestar a răspuns:

Hei se pare ca nimeni nu mai vrea sa participe la poveste, deci acum spun "Stop casting" si am sa fac povestea cu personajele pe care le-am ales pe ideea lui Ani28IsBack1! Sper sa va placa! happy

| Ingerulrebei a răspuns:

Eu vreau.